12 Eylül 2013 Perşembe

Hardcore Holly

[Resim: 220px-Bob-Holly-Entrance-crop%2C-RLA-Mel...1.2007.jpg]


Gerçek Adı: Robert William "Bob" Howard
Doğum Tarihi: 29 Ocak 1963

...

WWF/E Öncesi (1987-1994)

Holly, Stan Fraize, Eddie Sullivan, Marcelle Pringle ve Rip Tyler tarafından eğitildi ve debutunu 1987'de World Wrestling Organization'da yaptı. Ron Starr ile birlikte WWO Tag Team kemerlerini kazandı. Burada "Superstar" Bob Howard adıyla güreşiyordu ve genelde Robert Gibson ile takım oluyordu.

Buradan sonra Memphis'te ve NWA'de güreşti Holly. Orta seviye başarılar kazandı ve Smoky Mountain Wrestling'e gitti 1992'nin başlarında. Burada ise "Hollywood" Bob Howard olarak güreşti.

World Wrestling Federation / Entertainment

İlk Yılları (1994-1999)




Holly 1991'de WWF ile çalışmaya başladı ve bir jobber oldu. Yerleri sabit olan, karakterleri oturmuş superstarlara maçlar kaybediyordu. Holly WWF'e 11 Ocak 1994'te geri döndü. Bir NASCAR sürücüsü iken güreşçi olmaya karar veren bir karakteri canlandırıyordu. Thurman "Sparky" Plugg adını kullanıyordu. Daha sonra da Bob "Spark Plug" Holly adını aldı. 

[Resim: 200px-Bob_Holly_in_1996.jpg]Royal Rumble 1995'te Holly ve 1-2-3 Kid, Bam Bam Bigelow ve Tatanka'yı WWF Tag Team kemerleri için yapılan turnuvanın finalinde yendiler. Kemer reignleri sadece bir gün sürdü. Sonraki gün WWF Monday Night RAW'da Holly ve 1-2-3 Kid kemerleri The Smoking Guns'a kaybettiler.

7 Mayıs 1995'te yayınlanan WWF Action Zone'da, Holly WWF Intercontinental şampiyonu Jeff Jarrett'ı bir kemer maçında yeniyordu ama Jarrett ayağını iplere koymuştu ve tuş illegaldi. Kemer bu sebeple boşa çıkarıldı. Bu şovun devamında Jarrett Holly'yi rövanşta yendi ve kemerini geri kazandı. Holly'nin kazandığı bu kemer kayıtlara geçmedi. 

Şubat 1998'de Holly ve Bart Gunn Jim Cornette ile birlikte Jeff Jarrett'ın National Wrestling Allianca stable'ına katıldılar. Holly "Bombastic Bob" adını aldı ve Gunn ise "Bodacious Bart" olarak değiştirdi adını. İkili The New Midnight Express olarak tanınmaya başladılar. TNME NWA takım kemerleri için yapılan maçta The Headbangers'ı yendi ve kemerleri kazandılar tarih ise 30 Mayıs 1998'i gösteriyordu.

Kemerleri 14 Ağustos 1998'e kadar tuttular ve The Border Patrol'a kaybettiler. The New Age Outlaws ile World Tag Team kemerleri için King of the Ring PPV'unda karşılaştılar ama başarısız oldular. 1998 Kasımında Al Snow, Bob Holly ve Scorpio J.O.B Squad'ı kurdular. J.O.B Squad'ın kurulduğu ayda yapılan bir RAW'da Mankind'a Ken Shamrockve The Big Boss Man'i yenmesi için yardım ettiler. 

Şubat 1999'da Scorpio ve Blue Meanie WWF tarafından kovuldular. J.O.B Squad'ın geriye sadece iki üyesi kalmıştı. Snow ise kafayı yemiş bir şekilde kendini dövmeye başlamıştı. Holly gelip onun kendine zarar vermesini engellemişti. Bu aydan sonra St. Valentine's Day Massacre: In Your House'da Bob Holly veya yeni adıyla Hardcore Holly Al Snow'u yendi ve WWF Hardcore kemerini kazandı bu da J.O.B Squad'ın sonu oldu. 

The Holly Cousins (1999–2001)

1999'da Holly WWF'in yeni Hardcore Champion'ı olmak için yarışa katılmıştı. Bu kemeri toplamda altı defa kazandı ve kendini Hardcore Holly olarak tanıtıyordu. Ekranlardaki kuzeni Crash Holly ile takım oldular ve WWF Tag Team kemerlerini kazandılar. 2000'de Hardcore Holly Chyna'ya meydan okudu Intercontinental Championship için. Maçı kaybetti çünkü Chris Jericho karıştı maça. Chyna ve Jericho'nun olduğu bir Triple Threat matchten de yenik ayrıldı 2000 Royal Rumble'da. Holly omzunu sakatlayınca birkaç ay ringlerden uzak kaldı ve bu omuz sakatlığı Kurt Angle ile yaşadığı bir maçta gerçekleşti. Geri dönüşünden sonra 2000'in sonlarında Molly Holly yeni kuzen olarak takıma katıldı.

SmackDown! (2002–2006)

[Resim: 200px-Bob_Holly_in_Kitchener%2C_Ontario%2C_Canada.jpg]2002'de Holly Smackdown'ın bir üyesi oldu ve Randy Orton ile kısa bir feud yaşadı. Aynı yılda Brock Lesnar ile yaptığı bir maçta boynundan büyük hasar aldı Powerbomb sırasında. 13 ay boyunca ringlerden uzak kaldı. 2003 Ekim ayında Holly Ohio Valley Wrestling'e yollandı tekrar güreşe ısınması için. Holly Survivor Series PPV'unda geri döndü rövanş için. Lesnar'a meydan okudu WWE Championship için ama Royal Rumble'da yapılan maçta kemeri kazanamadı.


2004'te ve 2005'in ilk zamanlarında Billy Gunn, daha sonra Charlie Haas ile kısa süreli takımlar kurdu ve WWE Tag Team kemerleri için maçlara çıktı ama iki partneriyle de başarısız oldu. JBL ile WWE Championship maçına çıktı ama onu da kazanamadı. 2005'in ortasında Holly United States Championship için Orlando Jordan ile feuda girdi. İki kez kaybettikten sonra sonunda Jordan'ı yendi fakat bu bir non-title match'ti ve DQ ile bitmişti.

Holly daha sonra Mr. Kennedy ile bir çekişme yaşadı. No Mercy'de Kennedy Holly'yi Green Bay Plunge'ın ardından tuş etti. Holly sonralarda yine sakatlıklar yaşamaya başladı. Sağ koluna hasar aldı. Bu sakatlık kariyerini tehdit ediyordu ama tedaviler sonuç verdi ve Holly güreşe devam etti.






ECW (2006–2007)

Holly bir sürprize imza attı ve WWE'nin ECW house show'unda geri döndü. Tarih 21 Ağustos 2006 idi. Balls Mahoney'i yendi Holly. ECW'da televizyon debutunu sonraki gece yaptı ve Paul Heyman ile karşılıklı bir promo kesti sonrasında da RVD ve Danny Doring'e saldırdı bir maç sırasında. Holly bir heel olarak Heyman'ın yandaşlarına katıldı ve RVD ve diğerleri ile feuda girdi.
[Resim: 220px-Superplex_%28Professional_wrestlin...que%29.jpg]
26 Eylül 2006'da Holly'nin sırtına 24 dikiş atıldı çünkü bir Extreme Rules maçında RVD ile karşılaşmıştı ve büyük hasar almıştı. Holly'nin sakatlığı maç sırasında patlak vermişti ama güreşmeye devam etti. En sonunda tuş oldu ve o zorlu anlar sona erdi. Maçtan sonra anca yardım alarak yürüye bildi. Fanlardan ayakta alkışlar gelmişti Holly'ye. Holly heel olmasına rağmen daha sonraki haftalar cheer almaya başladı bu maç yüzünden. Sonunda bir face karakter oldu ve Paul Heyman'ın diğer bir yancısı Test ile feuda girdi.


Holly'nin bu face dönemi pek uzun sürmedi çünkü RVD ile takım oldukları bir maçta ona ihanet ederek tekrar heel turn yaptı. Daha sonraki günlerde Sabu locker room'da bilinçsiz davranışlar sergilerken bulununca December to Dismember'da yapılan Elimination Chamber maçına Holly katıldı Rob Van Dam ile birlikte. İkinci elenen isim oldu Holly ve Test tarafından Running Big Boot ile elendi. Daha sonra CM Punk ile feuda girdi ve Holly o anlarda bir tweener'dı.


Holly dayanıklılığını CM Punk'ın Anaconda Vise'ından kurtularak gösterdi. Holly daha sonra Punk'a ilk yenilgisini tattırdı. Punk yarım yıl yenilgisiz bir güreşçiydi. Bu sıralarda Test, Holly'nin yerine ECW World Champion Bobby Lashley ile karşılaşmak için hak kazandı. Holly ise bunu kendine yediremedi ve Test veya Lashley ile karşılaşmak istedi. Royal Rumble'da Great Khali tarafından elendi. Yakın zamanda Lashley'in kemeri için contender oldu ama yenildi.

3 Nisan 2007'de Snitsky'ye yenildi ve maçtan sonra Snitsky Holly'nin kolunu steel steps'in iki parçası arasında sıkıştırdı ve bu kırık bir kol ile sonuçlandı. Tabi bu senaryo icabıydı. Beş ay ringlerden uzak kaldı Holly.

Cody Rhodes ile Birlik (2007-2009)

Holly tekrar Smackdown'a Draft edildi 17 Haziran 2007'deki ECW şovunda. Supplemental Draft'in bir parçasıydı. Buna rağmen RAW'un bir üyesi olarak 24 Eylül 2007'de geri döndü ve Cody Rhodes'u yendi. Sonraki hafta bir kez daha yendi Cody'yi Holly ve saygı temalı bir feud başladı. 22 Ekim'de yapılan RAW'da Holly çıktığı maçtan sonra Shelton Benjamin ve Charlie Haas tarafından saldırıya uğrarken Cody Rhodes tarafından kurtarıldı.

29 Ekim'deki RAW'da Holly ve Rhodes bir takım maçı kazandılar Benjamin ve Haas'a karşı. World Tag Team kemerleri için bir fırsat kazandılar Paul London ve Brian Kendrick ile The Highlanders'ı yenerek. Holly ve Rhodes kemer maçını kaybetti Lance Cade ve Trevor Murdoch'a karşı.

10 Aralık 2007'de RAW'un 15. yıldönümünün kutlandığı bölümde Holly ve Rhodes Cade ve Murdoch'ı World Tag Team kemerleri için yapılan maçta yendiler. Holly ve Rhodes ilk kemer koruma maçlarında Cade ve Murdoch'ı tekrar yendiler. Kemerleri Carlito & Santino Marella ve Paul London & Brian Kendrick takımlarına karşı da korudular. Night of Champions'ta ise Rhodes bir heel turn gerçekleştirip Ted DiBiase'nin aleyhine olan handicap match'i Holly'nin aleyhine bir hale getirdi. Ted ve Cody bu maçta kemerleri kazandılar.

Bu Holly'nin WWE'deki son maçıydı malesef. 16 Ocak 2009'da Holly'nin kontratı feshedildi ve 15 yıllık bir WWE güreşçisi şirketten emekli oldu.

Bağımsız Federasyonlar (2009-Günümüz)

Mayıs 2009'da Holly İngiltere'ye gitti ve Varsity Pro Wrestling'de güreşti. 26 Mayıs'ta Holly  The UK Kid'i TLC maçında yendi ama yine sakatlandı. Holly daha sonra National Wrestling Superstars'ta Danny Demento, Sal Sincere ve DJ Hyde ile güreşti. 19 Mart 2013'te Holly kel ve yeni bir dövme ile TNA debutunu yaptı ve James Storm & Magnus ile takım oldu. Aces & Eights'i (D.O.C , Wes Brisco ve Knux) mağlup ettiler. Bu tek gecelik bir dönüştü ve Holly'nin şimdilik güreş dünyasında son görünüşü.




Crash Holly


[Resim: 220px-Crashfansign.JPG]

Gerçek Adı: Michael John "Mike" Lockwood
Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1971
Ölüm Tarihi: 6 Kasım 2003 (32 yaşında)

...

WWE Öncesi

Lockwood 1989'da Bay Area Wrestling'de Johnny Pearson adı ile debut yaptı ve bu şirkette 1994'e kadar güreşti. Beş kez omzu çıktı, bu şirkette bulunduğu beş yılın on sekiz ayını iyileşme süreçlerine harcadı. Sonrasında bağımsız bir güreş federasyonunda "İrlandalı" Erin O'Grady olarak yer aldı. 1996'da All Pro Wrestling'e geçti. Yine Erin O'Grady adını kullandı ama bu sefer lakabı "The Leprechaun" idi. Burada Vic Grimes ile birkaç maça çıktı.

Bir süre sonra ECW güreşçisi Peter Senerchia (Tazz), O'Grady ve Michael Modest arasında yapılan bir maçı izledikten sonra O'Grady'ye ECW'da güreşmesi için bir iş teklifi yaptı. O'Grady TV'de yayınlanmayan dört maç kaybetti. Bunlara November to Remember'daki dark match de dahildi.

O'Grady ve Vic Grimes 20 Ocak 1998'da bu sefer WWF denemelerinde karşı karşıya geldiler ve ikisi de kontratı kaptı. Power Pro Wrestling'e gönderildiler gelişmeleri için. Burada PPW Tag Team kemerlerini kazandılar. Bunun dışında O'Grady PPW Young Guns kemerinin sahibi oldu.

WWF'in genç yeteneklerden sorumlu görevlisi Bruce Prichard Lockwood'u Meksika'ya gönderdi çünkü onun WWF'in lucha libre şovu olan WWF Super Astros'a göre güreş stilini geliştirmesini istiyordu. Lockwood, The Green Ghost adıyla maskeli bir güreşçi olarak üç ay boyunca Monterrey'de güreşti.

World Wrestling Federation / Entertainment

[Resim: 220px-Crash_Holly_1999_WWF_Smackdown_%28WWE%29.jpg]Holly Cousins ve Hardcore Champion (1999–2001)

Lockwood Crash Holly adıyla Bob "Hardcore" Holly'nin kuzeni olarak 16 Ağustos 1999'da RAW is War'da debut yaptı. Bu ikili The Holly Cousins olarak bilinmeye başlandılar. İlişkileri bir kez gergin bir hal aldı. Hardcore Holly, Crash Holly'yi sık sık tehdit etti. "Super Heavyweights" gimmickini aldıklarında ise Crash bir tartı taşımaya başladı yanında maçlardan önce.

Crash Holly PPV debutunu ise Ağustos ayında yapılan Summerslam'de gerçekleştirdi. Holly Cousins bu şovda bir Tag Team Turmoil maçında güreştiler fakat Acolytes Protection Agency (Farooq & Bradshaw) kazandı bu maçı.

17 Ekim'deki No Mercy'de Holly Cousins New Age Outlaws'ı DQ ile yendi. Sonraki gece RAW is War'da Rock 'n' Sock Connection'u yendiler ve bu maç WWF Tag Team kemerleri içindi. Holly Cousins kemerleri 4 Kasım'daki Smackdown'a kadar taşıdılar ve Mankind'ın yeni partneri Al Snow ile oluşturduğu takıma kaybettiler.

2000 yılının başlarında Crash Holly Hardcore Division'a geçti. 24 Şubat'taki Smackdown'da Test'i yendi ve 22 Hardcore Championship reign'inin ilkine imza attı. Crash Holly bu kemerin yirmi dört saat, bir haftanın yedi günü savunulması gerektiğine karar verdi. Bu, 24/7 kuralı olarak bilindi ve bu, söz konusu kemerin her yerde, her zaman savunulabileceği anlamına geliyordu. Tek yapılması gereken bir hakem getirip rakibinizi tuş etmekti. Holly sık sık diğer güreşçiler tarafından akıl almaz yerlerde saldırıya uğradı. Bir havaalanında, barda, sirkte ve otel odasında. Sık sık tuş olmasına rağmen kemeri anında geri alıyordu Holly genelde.



[Resim: 220px-Crash_Holly_WWF_-_King_of_the_Ring_2000.jpg]

En bilindik taktiği bir güreşçi tarafından yerle bir edilen rakibini tuş etmekti. Sonrasında hemen backstage'e, potansiyel adaylardan uzak bir yere kaçardı. Bu hareketleri birçok kişi tarafından sevilmesini ve "Houdini of Hardcore" gimmickini almasını sağladı. Kemerini genelde güreşçi olmayan kişilere karşı korudu. Bunları hakemler ve road agentlar olarak sayabiliriz. Örnek verecek olursak Gerald Brisco ve Pat Patterson söylenebilir.

Holly, The Mean Street Posse (Pete Gas, Rodney ve Joey Abs) ile uzun süreli bir feud yaşadı kemer üzerine. Her kaybettiğinde hemen kemerini geri kazanıyordu. Rebellion'da Crash Holly WWF European Title'ı kazandı William Regal'i yenerek ama iki gün sonra kemeri tekrar kaybetti. 2000'in sonlarına doğru Crash ve Hardcore kuzenlerine yeni biri eklendi senaryo icabı. Bu isim Molly Holly idi. 2001'de Holly Cousins The Dudley Boyz ile feud yaşadı. Feud'un seyrinde Molly Spike Dudley ile romantik bir ilişki yaşamaya başladı.

18 Mart 2001'de yapılan Heat'te Crash Holly Dean Malenko'yu yendi ve Light Heavyweight kemerini kazandı. Bir aydan fazla tuttu kemeri ve 29 Nisan'daki Heat şovunda debut yapan Jerry Lynn'e kaybetti. Mayıs 2001'de ise Crash ve Hardcore tamamen bir lower card takıma dönüştü.

Smackdown (2002-2003)

WWF yeni adı olarak WWE'yi kullanmaya ve RAW & Smackdown olarak iki brand'e ayrıldığında Crash Holly RAW'a gitmişti ve birkaç başarı kazanmıştı. Daha sonra Smackdown gemisine atladı 2 Eylül 2002'de Jeff Hardy ile yaptığı bir maç sırasında. Daha önce RAW GM'i Eric Bischoff RAW'dan bir güreşçinin Smackdown'a gideceğini açıklamıştı zaten.

İlk Smackdown maçına 5 Eylül'de çıktı ve The Hurricane'i yendi. Sonrasında Cruiserweight şampiyonu Jamie Noble ile feuda girdi. 3 Ekim'de Noble Holly'yi kemer için yapılan bir maçta yendi. 19 Aralık'taki Smackdown'da Holly ve Bill DeMott takım oldular ve Noble ve Nunzio'yu yendiler. Maçtan sonra DeMott Holly'ye saldırdı ve heel turn geçirdi. Sonraki Smackdown'da Holly ve DeMott karşılaştı ve DeMott kazandı.

Dört ay boyunca ringlere bile çıkmadı Holly. Sonunda 24 Nisan 2003'te Smackdown şovunda geri döndü. Matt Hary ve Shannon Moore'un Mattitude Followers stable'ına girdi. Crash, Moore'un çırağı gibi bir şeye dönüşünce Hardy onu "Moore-on" olarak anmaya başladı. Lockwood 30 Haziran 2003'te WWE'den kovuldu.

NWA-TNA ve Diğerleri (2003)

Lockwood NWA Total Non-Stop Action ile Temmuz 2003'te bir kontrat imzaladı ve Mad Mikey olarak 23 Temmuz'da debut yaptı. Elix Skipper ile bir open challenge'da mücadele etti ve maçı kaybetti. Mad Mikey birçok şeye sinirlenen bir karaktere sahipti ve promolarında bunlardan bahsediyordu. Dokuz PPV'da güreşti NWA-TNA'de ve bunların sonuncusu 1 Ekim'de yapılan PPV oldu.

Sonrasında Lockwood Pro Wrestling Iron'da güreşti bu federasyon Hayward, California'daydı. 2003'ün sonlarında Mad Mikey ve Rory Fox Quiten Lee ve The Human Time Bomb'u Heartland Wrestling Assocation'da güreşti. Bu, Lockwood'un son maçı oldu ve sonrasında vefat haberi geldi malesef.

Ölümü

Lockwood 6 Kasım 2003'te arkadaşı Steve Richards'ın evinde ölü bulundu. Yüzünün etrafı kusmukla doluydu. Yanında boş uyuşturucu kapsülleri ve alkol şişeleri bulundu. Ama ölüm sebebi intihar olarak açıklanmış. 32 yaşında, gencecikken hayatını kaybetmiş Lockwood.

The Miz

[Resim: 220px-The_Miz_2010_Tribute_to_the_Troops.jpg]


Tam Adı: Michael Gregory Mizanin
Doğum Tarihi: 8 Ekim 1980
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio
Finisher: Skull Crushing Finale, Mizard of Oz, Figure Four Leg Lock, Reality Check

Eğitim Hayatı

Mizanin, liseyi Normandy Lisesi'nde okudu. Bu lisede basketbol takımının kaptanıydı. Yüzme, öğrenci yönetimi ve lise yıllığı konularında da faaliyet gösterdi. Mizanin, üniversiteyi Miami Üniversitesi'nde okudu. Miz mezun olduktan sonra televizyon hayatına girişti, ama sonunda güreşle tanıştı.

Güreş Kariyeri

Ultimate Pro Wrestling (2003)

Miz 2003'de debut yaptığı bu federasyonda Mat War's adlı turnuvada finale yükseldi fakat finalde kaybetti. Çok geçmeden WWE kendisini keşfetti ve Tough Enough macerası başladı.

World Wrestling Entertainment

Tough Enough ve Antremanlar (2004-2006)

Miz Tough Enough'daki zorlu süreçten sonra ikinci olup galibiyete uzanamasa da, WWE onunla kontrat imzaladı. Doğal olarak Deep South Wrestling'e yollandı. Mizanin daha sonra iki kez dark matchlarda eski Tough Enough kazananı Matt Cappottelli ile takım olarak güreşti. 1 Aralık 2005'te Mizanin Mike Knox'u yenerek DSW Heavyweight şampiyonu oldu. Matt Cappottelli ile 2005 yılının ortalarına kadar ortaklığını devam ettirdi. WWE DSW ile ilişkilerini kestiği sırada Cappottelli'nin beyninde tümöre rastlandı.

Miz OVW'ya transfer oldu. 18 Ocak 2006'da "Miz" adında debutunu yaptı ve "Miz TV" adlı bir TV Show sundu. 28 Ocak 2006'da OVW'da ilk maçına çıktı fakat Rene Dupree'ye count-out ile kaybetti.

8 Şubat 2006'da Miz ve Chris Cage OVW Southern Tag Team Championship'i kazandılar. Fakat Cage disiplinsiz hareketleri yüzünden WWE'den kovuldu. 19 Mart 2006'da Deuce Shade Miz'i yendi ve tag team kemerlerini kendi takımı olan The Untouchables'a kazandırdı. (Deuce'n Domino)

Debut (2006-2007)

7 Mart 2006'da WWE, The Miz ile ilgili bir video yayınladı. 21 Nisan 2006'da debutunu yapacakken senaryo gereği binaya girişi yasaklandı. Daha sonra Miz, "host" olarak 2 Haziran 2006'da debut yaptı. Ashley Massaro ile birkaç olay yaşadı.

Sonunda bir güreş maçına çıktı. 2006'nın eylül ayındaki Smackdown'da Tatanka'yı yendi. Önündeki iki aylık süreçte Funaki, Scotty 2 Hotty ve Matt Hardy gibi isimleri devirdi. Diva Search kazananı Layla El ile feud yaşadı. Kristal ile olan bir maçlarında Kristal'in kazanmasını sağladı. Boogeyman ile feuda giren Miz'in galibiyet serisinin sonunu Boogeyman getirdi. Armageddon'da Boogeyman Miz'i yendi.

Bir süre şovlarda gözükmeyen Miz bir Smackdown şovunda "Miz TV" ile geri döndü. Draftlerin yapılacağı RAW şovunda Snitsky ile karşılaştı. Snitsky kazanırsa ECW'ya, Miz kazanırsa Smackdown'a bir draft gerçekleşecekti. Maçı Snitsky kazandı fakat hakem sonradan kararını  değiştirerek maçı The Miz'in kazandığını açıkladı. Smackdown, Chris Masters'ı kazandı.

John Morrison ile Tag Team (2007-2009)

17 Haziran 2007'de The Miz ECW'ya draft oldu. "Miz TV Crashes ECW" sloganlı videolar yayınlandı. Miz 10 Temmuz'da debutunu Nunzio karşısında yaptı ve maçını kazandı.

Bundan sonra Miz'e "Chick Magnet" gimmick'i verildi. Balls Mahoney ile feuda girdi. Bu sırada Kelly Kelly Mahoney ile aşk yaşamaya başladı. Cyber Sunday'de CM Punk ile ECW Championship için maça çıktı fakat kazanamadı. 16 Kasım Smackdown şovunda John Morrison ile takım oldu ve Matt Hardy & MVP takımını yenerek Tag Team Champion oldular. Miz böylece WWE'deki ilk kemerini kazandı.

Miz ve Morrison kendilerine "The Dirt Sheet" adını verdiler. Videolar yayınlamaya başladılar ve bu videolarda bazı superstarları taklit ettiler. Önlerindeki birkaç ayda takım kemerlerini başarıyla savundular. Fakat Great American Bash'te, Zack Ryder & Curt Hawkins, Finlay & Hornswoggle ve Jesse & Festus takımlarıyla dörtlü bir maça çıktılar. Bu maçı Zack Ryder & Curt Hawkins kazandı ve Dirt Sheet kemerleri kaybetti.

Bu maçta Miz veya Morrison pin olmadı, Hawkins Jesse'yi tuş ederek maçı kazandırdı takımına. Dirt Sheet, Cryme Tyme ile feuda girdi. Cryme Tyme'ın TV Show'u "Word Up" ile Dirt Sheet'in TV Show'u "The Dirt Sheet"de iki takım birbirine laflar attı doğal olarak. Cyber Sunday'de Cryme Tyme'ı yendiler. 

Bir House Show'da Miz ve Morrison o zamanki World Tag Team şampiyonları olan Kofi Kingston ve CM Punk'ı yendiler ve kemerleri kazandılar. The Colons (Carlito & Primo) ile feuda girdiler. Wrestlemania 25'te kemerleri kaybettiler. Kofi Kingston The Miz'i John Morrison'un interference yapıp Kofi'ye saldırması üzerine yendi ve draft hakkını RAW'a kazandırdı. Miz RAW'a draft oldu. İkili el sıkışıp ayrılacakken Miz Morrison'a saldırdı ve takım mutsuz sonu yaşadı.

Şampiyonluk Reignleri (2009-2011)

Miz 27 Nisan'daki RAW şovunda John Cena'ya bir maç teklif etti. Fakat Cena sakattı. The Bash'e kadar çekiştiler ve The Bash'te John Cena Miz'i yendi. Miz 3 Ağustos'ta Cena'ya tekrar yenilince RAW ve Summerslam şovlarından uzaklaştırma aldı. Bir sonraki hafta yani 10 Ağustos'ta RAW'da yapılan bir kontrat maçını "The Calgary Kid" kazandı ve bu isim maskeli bir güreşçiydi. Maskesi çıktığında ise bu ismin Miz olduğu ortaya çıktı. Yeni gimmickini de bu maçtan sonra elde etti, kestiği promoda "Because I'm The Miz and I'm Awesome!" catchprise'ını kullandı.

17 Ağustos'taki RAW'da United States Championship için #1 Contender seçileceği maçta Evan Bourne'ü yeni giyimi ve yeni finisher'ı (Skull Crushing Finale) ile mağlup etti. Night of Champions, Breaking Point ve Hell in a Cell PPV'larında USC için maçlara çıktı ama hiçbirini kazanamadı. 5 Ekim RAW'da tekrar USC için maça çıktı ve bu kez Kofi Kingston'ı yenerek mutlu sona ulaştı, kemeri kazandı.

Bu onun WWE'deki ilk "singles" kemeriydi. Bragging Rights'da John Morrison ile Smackdown vs. RAW kapışmaları içindeki bir maçta karşılaştı ve kazandı. Survivor Series'te Miz'in takımı John Morrison'un takımı ile karşılaştı, yine Miz üstün çıkan taraf oldu. 

Miz, MVP ile çekişmeye girdi. Royal Rumble'da Miz ve MVP karşı karşıya geldi fakat Miz hile ile kazandı. Gecenin sonundaki Royal Rumble maçındaysa MVP Miz ile kapışırken Rope Clothesline ile hem kendisini hem de Miz'i eledi. Miz daha sonra Big Show ile Sho-Miz'i kurdu. ShoMiz 8 Şubat'taki RAW'da DX ve SES'i yenerek Tag Team kemerlerini kazandı. Böylece Miz "triple champion" oldu.

Miz NXT'den bir öğrenci edindi. Bu öğrenci Daniel Bryan'dı. Wrestlemania 26'da Sho-Miz Rock'n Rap'i (John Morrison & R-Truth) yendi. The Hart Dynasty ile ShoMiz 26 Nisan'daki RAW'da karşılaştılar ve The Hart Dynasty yeni takım şampiyonları oldu. Maçtan sonra Big Show ve Miz tartıştılar, Big Show Miz'e bir KO Punch indirdi ve ShoMiz denen takım ortadan kalkmış oldu.

Tyson Kidd ve Miz 10 Mayıs'taki RAW'da karşılaştılar. Kidd kazanırsa Miz The Hart Dynasty'den bir kişi seçip onunla United States Championship için maça çıkacaktı. Tyson Kidd maçı kazandı ve The Miz rakip olarak Bret Hart'ı seçti. Bret Hart 17 Mayıs RAW'da Miz'i yendi ve yeni United States Champion oldu. 

Miz, rookie'si Daniel Bryan ile kötü bir ilişki yaşıyordu ki Daniel Bryan gerçekten kötü bir galibiyet/mağlubiyet çetelesi çıkartmıştı. NXT'den ilk elenen isim Daniel Bryan oldu fakat bir sonraki hafta Miz'den öcünü aldı.

Miz NXT'nin ikinci sezonunda yeni bir rookie'ye sahip oldu. Bu rookie Alex Riley'di. 14 Haziran'da The Miz, R-Truth, John Morrison ve Zack Ryder USC için karşılaştılar ve Miz yine kazanarak bir kez daha United States Champion oldu. Fatal-4-Way PPV'unda R-Truth'a karşı kemerini başarıyla korudu.

18 Temmuz'da Money in the Bank PPV'unda The Miz Money in the Bank Briefcase'i kazandı. Böylece bir şampiyonluk kemeri taşırken aynı zamanda Money in the Bank'i kazanan ikinci isim olarak tarihe geçti. (İlk kişi Rob Van Dam) Miz sonraki haftalarda Sheamus karşısında çantayı kullanmak istedi fakat Sheamus'ın karşısına çıkmış olan rakipler tarafından her seferinde engellendi. 

Daniel Bryan Summerslam'deki Team WWE vs. Nexus maçında geri döndü ve Team WWE'de Miz'in yerine maça katıldı fakat Miz ona saldırdı. Night of Champions'ta The Miz Daniel Bryan ile USC için karşılaştı ve Daniel Bryan kemeri kazandı. The Miz sonraki ay John Cena'yı yenerek Bragging Rights'ta Team RAW'un kaptanı oldu fakat kaptanı olduğu takım maçı kazanamadı.

22 Kasım RAW'da Randy Orton WWE kemerini Wade Barrett'a karşı başarıyla korudu fakat maçtan sonra The Miz çantayı kullandı ve yeni WWE Şampiyonu oldu. Bu onun ilk ana kemer şampiyonluğuydu. Ayrıca Miz Tough Enough'tan gelip WWE Şampiyonu olan ilk isim olarak tarihe geçti. Jerry Lawler ile bir TLC maçına çıktı. Alex Riley ve Michael Cole'un yardımlarıyla maçı kazandı.

TLC'de yine Alex Riley'in yardımıyla Randy Orton'ı Tables Match'te yendi. 2011'in ilk RAW'unda Miz John Morrison'u Falls Count Anywhere maçında yenerek kemeri korudu tekrar. Royal Rumble PPV'unda Randy Orton'ı CM Punk'ın yardımıyla yendi. Elimination Chamber'da tekrar Lawler'ı yendi.

Elimination Chamber'dan sonraki RAW'da GM'nin isteği üzerine John Cena ile takım olarak Tag Team şampiyonları olan Heath Slater & Justin Gabriel karşısına çıktılar. The Miz ve Cena kemerleri kazandı fakat aynı anda rematch başladı. The Miz John Cena'ya sağlam bir kazık attı ve The Corre tekrar kemerleri bünyesine geçirdi. Bu tarihteki en kısa Tag Team şampiyonluğu oldu.

John Cena sonraki hafta RAW'da Alex Riley'i yendi ve Alex Riley kovuldu fakat The Miz onu şirkete geri almayı başardı. 3 Nisan 2011 Wrestlemania 27'de Main Event'de The Miz kemerini korumayı başardı. 1 Mayıs 2011 Extreme Rules'da John Cena ve John Morrison ile bir Steel Cage Match'te karşılaştı fakat John Cena'ya kemeri kaptırdı.

Sonraki RAW'da ve Over the Limit'te Miz Cena ile maçlara çıktı fakat hiçbirinde WWE Championship'i tekrar kazanamadı. 23 Mayıs 2011 RAW'da Alex Riley'i kovdu Miz fakat Riley'den sağlam bir dayak yedi. Alex Riley ile birkaç olay daha yaşadıktan sonra Capitol Punishment'da Alex Riley ve The Miz karşı karşıya geldi. Maçı Alex Riley kazandı.

Money in the Bank PPV'unda maçı kazanamadı Miz. Sonraki RAW'da WWE Championship için yapılan turnuvada finale kadar çıktı ancak maçı Rey Mysterio'ya kaybetti. Zaten aynı gece Rey Mysterio da kemeri John Cena'ya kaybetmişti. Summerslam'de The Miz, Alberto Del Rio ve R-Truth ile takım oldu. Rey Mysterio, Kofi Kingston ve John Morrison'a kaybettiler.

Awesome Truth (2011-2012)

22 Ağustos 2011 RAW'da Miz ve R-Truth Santino Marella'ya saldırdılar. Sonrasında bir promo kestiler ve kendilerine "Awesome Truth" adını verdiler. 29 Ağustos 2011 RAW'da R-Truth ve The Miz CM Punk'a saldırdılar. Night of Champions'ta Kofi Kingston ve Evan Bourne'a karşı Tag Team kemerleri için maça çıktılar fakat kazanamadılar.

Fakat aynı gece Triple H vs. CM Punk maçına karıştılar. 19 Eylül 2011'de Triple H tarafından kovuldular. Hell in a Cell 2011'de gizlice arenaya girdiler ve Main Event'teki kafes maçına karıştılar. Yaka paça binadan atıldılar. The Miz ve R-Truth daha sonra John Laurinaitis tarafından geri alındılar. Vengeance PPV'unda Awesome Truth rakipleri olan CM Punk ve Triple H'i yendiler. Kevin Nash'in de büyük payı vardı bunda. Aynı gece Main Event'da Alberto Del Rio vs. John Cena maçına da karıştılar.

Survivor Series'de Awesome Truth karşısında The Rock ve John Cena'yı buldu. The Rock ve John Cena maçı kazandılar fakat The Rock maçtan sonra Cena'ya bir Rock Bottom hediye etti. 21 Kasım RAW'da Cena ve Awesome Truth kavga etti. Derken Miz rampada R-Truth'a bir Skull Crushing Finale yaptı ve takımı dağıttı. 

28 Kasım RAW'da John Morrison'ın karşısına çıkan Miz rakibini Falls Count Anywhere maçında yendi. 5 Aralık'ta Miz Randy Orton'ı yenerek TLC PPV'unda yapılacak olan üçlü WWE Şampiyonluk maçına katılmaya hak kazandı fakat bu maçta başarısız oldu. 26 Aralık 2011'de R-Truth dönüşünü gerçekleştirdi ve Miz'e saldırdı. Daha sonraki hafta R-Truth tekrar Miz'e saldırdı fakat bu sefer Sheamus ile maçının ortasında yaptı bunu.

9 Ocak 2012'de bu kez R-Truth'a saldıran Miz'di. The Miz bir Over the Top Rope Challenge'da R-Truth, Sheamus ve Wade Barrett'ı yendi. Sonraki RAW'da R-Truth Miz'i yendi ve Miz böylece Royal Rumble'a birinci sıradan girdi. Miz birinci sıradan girmesine rağmen 45 dakikanın üstünde ringde kaldı fakat Big Show onu eledi.

Elimination Chamber'da CM Punk tarafından elendi Miz WWE Championship maçında. Wrestlemania 28'de John Laurinaitis'in takımına girmeye hak kazandı. 12 kişilik tag team maçını Zack Ryder'ı tuş ederek takımına kazandıran Miz sonunda 2011'den itibaren başlayan 20 maçlık yenilgi serisine son verdi. Sonraki RAW'da Zack Ryder'ı tekrar yenen Miz tekli maçlarda da yenilgi serisini bitirmiş oldu.

Extreme Rules Pre-Show'unda Miz Santino Marella'ya kaybetti. Bu PPV'dan sonra Beat the Clock Challenge'a katıldı fakat kazanamadı. Over the Limit Pre-Show'unda gerçekleşen yirmi kişilik Battle Royal'da son ikiye kaldı fakat Christian kendisini eleyince mid-card kemerlerden birine aday olma şansını kaçırdı. Ana şovda da Brodus Clay kendisini yendi.

Intercontinental Champion ve Sonrası

The Miz iki aylık bir film çekimi sürecinden sonra Money in the Bank PPV'unda geri döndü ve RAW MitB maçına katıldı. Maçı John Cena kazandı. 23 Temmuz 2012'de yapılan RAW'un 1000. bölümünde The Miz Christian'ı yenerek Intercontinental Champion oldu ve WWE tarihinde Triple Crown yapan 25. superstar olarak tarihe geçti. Summerslam'de Rey Mysterio'yu, Night of Champions'ta Sin Cara, Cody Rhodes ve Rey Mysterio'yu yenerek kemerini korudu.

Eylül ayında MizTV tekrar geri geldi. 17 Ekim'de Miz kemerini Kofi Kingston'a kaybetti. Miz iki kez rövanş maçına çıktı ama ikisinde de Kofi üstün gelen taraf oldu. Miz Kofi Kingston ile el sıkışarak face turn sinyalleri vermeye başladı. Miz'in face turn'ü Mick Foley'in Survivor Series takımına girince iyice kesinleşti. 18 Kasım'da yapılan Survivor Series'teki maçta Wade Barrett'ı eledi fakat Alberto Del Rio tarafından elendi.

Bazı otoriteler Miz'in hala tam bir face olamadığını, bazı otoriteler ise tam bir babyface olduğunu düşünüyordu. TLC'de MizTV'nin konukları 3MB idi. 3MB Meksikalı spikerlere saldırınca Alberto Del Rio, The Miz ve Brooklyn Brawler onları altılı bir takım maçında yendi. Sonraki RAW'da Miz, Alberto Del Rio ve Tommy Dreamer ile takım olarak 3MB'yi tekrar yendi.

The Miz daha sonra United States Champion Antonio Cesaro ile feuda girdi. MizTV'ye Ric Flair'ı konuk etti. Antonio Cesaro onları bölünce Miz ona saldırdı ve Figure Four Leg Lock ile Antonio Cesaro'ya acı çektirdi aynı zamanda bünyesine yeni bir finisher kazandırdı. Royal Rumble Pre-Show'unda Cesaro ile USC için karşılaştı ama başarısız oldu. Royal Rumble'da 28. sıradan gelse de Ryback onu eledi.

Raw Roulette'de Antonio Cesaro vs. Randy Orton maçının türü Special Guest Referee çıkınca hakem Miz oldu ve maçı Randy'nin kazanmasını sağladı. Antonio Cesaro sonraki hafta Miz'in omzunu sakatladı. The Miz Elimination Chamber'da Cesaro ile bir maça çıktı fakat onun hayalarına yanlışlıkla vurunca maçı kaybetti. Sonraki RAW'da No DQ bir maçta Cesaro onu yendi. Miz aynı hafta Smackdown'da Cesaro ile yine bir maça çıktı fakat yine yenildi.

11 Mart 2013'te Miz ve Jericho Wade Barrett'ın IHC kemeri için #1 Contender olmaya çalıştılar. Maça Wade Barrett karışınca maç No Contest bitti. Sonraki hafta Triple Threat bir maça çıktılar ve kemer ortadaydı. Miz Barrett'a tuş olunca Wade kemerini korudu. Miz sonraki hafta Wade'i yendi ve tekrar kemer için maça çıkma hakkı kazandı. Miz Wrestlemania 29 Pre-Show'unda Wade'i yenip kemeri kazandı fakat hemen bir gün sonraki RAW şovunda kemer tekrar Wade'e geçti.

The Miz bundan sonra bir ay boyu film çekimlerinde bulundu. Bir ay geçtikten sonra return yaptı ve 5 Mayıs 2013'te Heath Slater'ı yendi. Şu anda ise Fandango ile bir feud sürdürmekte kendisi.

Curt Hawkins

[Resim: 220px-Curt_Hawkins_April_2012.jpg]


Tam Adı: Brian Joseph Myers
Doğum Tarihi: 20 Nisan 1985
Doğum Yeri: Glen Cove, New York
Finisher: Heath Seeking Elbow, Laugh Riot, Taste of Pain

Güreş Kariyeri

WWE Öncesi

Myers 2004'te New York Wrestling Connection'da debut yaptı. 2005'te Brett Mathews (Zack Ryder) ile takım oldu. O sırada NYWC Tag Team şampiyonları olan Dickie Rodz ve Mason Raige'i DQ ile yendiler fakat doğal olarak kemerler el değiştirmedi. 4 Haziran'da yapılan rövanşı Myers ve Matthews kazandı ve takım şampiyonları oldular. Sonraki günlerde The Dead Presidents (Lo Lincoln ve Boog Washington) tarafından saldırıya uğradılar.

27 Ağustos 2005'te bu ekibe karşı kemerlerini kaybettiler. 23 Eylül 2005'te tekrar kemerler için üçlü bir tag team maçına girdiler fakat bu sefer Team Tremendous (Dan Barry ve Ken Scampi) kemerleri kazandı. 25 Ocak 2006'da bu ikili kemerleri Myers ve Matthews'a kaybetti. Kemerleri B.S Express takımına (Tony Burma ve Mike Spinelli) kaybettiler 23 Mart 2006'da.

World Wrestling Entertainment (2006-günümüz)

Deep South Wrestling - Ohio Valley Wrestling (2006-2007)

24 Şubat 2006'da WWE ile kontrat imzalayan Myers yeni ring adı olarak Brian Majors ismini kullandı. Yine NYWC'deki takım arkadaşı Bret Matthews ile çalıştı. Matthews'un yeni ring adı Brett Majors idi. Takımlarına "Majors Brothers" dediler. İki kez DSW Tag Team kemerlerini, sonra da OVW Southern Tag Team kemerlerini kazandılar

La Familia; Tag Team Champion (2007-2008)

Majors Brothers ana roster'a yükseldiklerinde "Majors" olarak kullandıkları isimlerini "Major" olarak değiştirdiler. WWE'deki ana roster kariyerlerine ECW'da başladılar ve hem singles hem de tag team maçlarının hepsini kazandılar. 17 Haziran 2007'de Supplemental Draft'ta Smackdown'a geçtiler. Chavo Guerrero ve Jamie Noble takımını yendiler. Tag Team kemerlerine contender seçmek için yapılan bir battle royal'ı kazandılar ve 9 Kasım 2007'de kemerler için maça çıksalar da MVP ve Matt Hardy onları yendi.

Armageddon'da tıpkı Edge gibi giyindiler ve Edge'in World Heavyweight Championship maçında onun rakibine saldırdılar. Böylece heel turn geçirmiş oldular. Major Brothers Vickie Guerrero ve Edge'in tanıdıkları olarak tanıtıldılar. Tarih bu sırada 21 Aralık 2007 idi. Bu olaylardan sonra Brian Major "Curt Hawkins", Brett Major ise "Zack Ryder" adını aldı. Spikerler tarafından "The Rated-R Entourage" olarak anıldılar.

20 Temmuz 2008'deki Great American Bash'te dörtlü bir takım maçında WWE Tag Team kemerlerini kazandılar. Maçın katılımcıları maçtan önce şampiyon olan John Morrison ve The Miz, Jesse ve Festus, Hornswoggle ve Finlay'di. Kemerleri kazanmalarıyla beraber en genç tag team şampiyonları olarak tarihe geçtiler. Summerslam'de Undertaker Edge'i senaryoda cehenneme yollayınca La Familia da sona ermiş gibi göründü. Derken 26 Eylül 2008'de Primo ve Carlito ile karşılaştılar. TV'de yayınlanan ilk kemer maçlarında kemerleri kaybettiler.

15 Nisan 2009'da Ryder ECW'ya draft olunca takım dağıldı.

Florida Championship Wrestling (2009-2010)

Curt Hawkins draftten sonra kendini geliştirmesi için FCW'ya yollandı. Debutunu Dawson Alexander (David Otunga) karşısında kaybederek yaptı. Sonraki haftalarda Hawkins sekiz kişilik bir Battle Royal'ı kazandı ve Justin Angle'ın (Justin Gabriel) FCW Heavyweight Championship kemerine #1 Contender oldu ama maçı kaybetti. The Dudebusters (Caylen Croft ve Trent Barreta) takımına katıldı. 

Kasım ayında Croft ile birlikte FCW Tag Team kemerlerini kazandılar. Croft ve Hawkins şampiyonken Barreta'nın da olduğu bir maçta takım kemerlerini The Freebirds'e karşı savundular. 14 Ocak 2010'da Croft ve Hawkins kemerleri The Fortunate Sons'a (Joe Hennig & Brett DiBiase) kaybettiler.

The Gatecrashers (2010)

Hawkins 4 Mayıs 2010'da Vance Archer ile takım olarak geri döndü ve iki yerel güreşçiyi bir dark match'ta yendiler. 13 Mayıs 2010'da TV debutlarını yaptılar ve Superstars şovunda yine iki yerel güreşçiyi yendiler. Maçtan sonra, Hawkins ve Archer 30 gün içerisinde bir etki yaratacağını belirten bir kontrat imzaladı. 21 Mayıs 2010'da yine bir squash maçı kazanarak Smackdown debutlarını yaptılar. Bir etki yaratma konusunu gerçeğe çevirmek için MVP ve Christian'a saldırdılar. 4 ve 11 Haziran 2010'da MVP ve Christian'ı yendiler.

Sonraki hafta  "The Gatecrashers" adını aldılar. Hem Archer hem Hawkins Fatal-4-Way PPV'unda WHC maçına katılacak dördüncü ismi seçmek için yapılan Battle Royal'a katıldılar. Hawkins son dörde kaldı ama maçın kazananı olan Rey Mysterio'ya elendi. 30 günlük kontratları bittiğinde yeni bir kontrat imzaladılar. 7 Ekim 2010'daki Superstars şovunda Archer Chris Masters'a yenilince Hawkins Archer'a saldırdı ve takımı dağıttı.

Hawkins sonraki hafta FCW'dan döndükten sonraki ilk tekli maçına çıktı ve Trent Barreta'yı yendi. 18 Kasım Superstars'da rakibine yenildi. Sonraki hafta yapılan rövanşta Barreta'yı tekrar yendi ve Barreta'nın galibiyetinin şans eseri olduğunu iddia etti. 9 Aralık Superstars'da Barreta Hawkins'i yendi ve feud bitti.

Tyler Reks ile Tag Team (2011-2012)

26 Nisan 2011'de Curt Hawkins RAW'a draft oldu. Zack Ryder ile Superstars'ta tekrar birleştiler ve Vladimir Kozlov - Santino Marella ikilisiyle karşılaştılar. 26 Mayıs 2011'de Hawkins JTG'yi yenerek return gerçekleştirdikten sonra 8 Eylül'deki şovda Tyler Reks ile takım olup Percy Watson ve Titus O'Neil'i yendiler. Hawkins ve Reks NXT'nin beşinci sezonuna Uso kardeşlere saldırarak katıldılar. Tarih 27 Eylül 2011'di. 

Sonraki iki hafta bu iki takım karşı karşıya geldiler. İlk maçı Hawkins ve Reks kazandı fakat ikinci maçı Usos galibiyetle bitirdi. Ekim ayında Hawkins ayak bileğini kırdı ve koltuk değnekleriyle yürüyecek duruma geldi. Ancak yine de ringe koltuk değnekleriyle çıktı. Hawkins ve Reks 22 Aralık 2011'de Air Boom'a karşı bir non-title match kaybettiler. 9 Ocak 2012'de Hawkins RAW'da debut yaptı ama Brodus Clay onu yendi.

Aralık 2011'de Trent Barreta ve Yoshi Tatsu ile feuda girdiler. 18 Ocak'taki NXT'de Hawkins ve Reks, Yoshi ve Trent Barreta'yı yendiler.

Matt Striker bir NXT yayınında Hawkins ve Reks'ten sorun yaratan tipler olarak bahsedince sağlam bir dayak yedi. Striker bunu William Regal'e şikayet etti. William Regal onları bir düzene sokmak için sert tavırlar gösterdi. Striker sonraki hafta Johnny Curtis ve Maxine tarafından kloroform ile uyutuldu ve bilinmeyen kişiler tarafından kaçırıldı ki sonralarda bu kişilerin Hawkins ve Reks olduğu ortaya çıktı. 

Hawkins ve Reks için üzücü, Striker için sevindirici bir olay gerçekleşti ve Derrick Bateman ile Kaitlyn Stiker'ı kurtardı. Striker sonraki hafta Hawkins ve Reks'in onu kaçırmasıyla ilgili konuştu. William Regal Reks ve Hawkins arasında bir maç ayarladı ve kaybeden kovulacaktı. Reks maçı sözde kazandı ama William Regal iki ismi de kovdu.

9 Mayıs 2012'de John Laurinaitis iki ismi de işe geri aldı. Hawkins ve Reks bunun üzerine 21 Mayıs'taki RAW şovunda John Cena'ya saldırdılar. Yani kısaca Laurinaitis'e yardım etmeye başladılar. Laurinaitis No Way Out'ta işini kaybedince Hawkins ve Reks'in onunla ilişiği kesildi. Hawkins ve Reks NXT'nin son sezonunda Percy Watson ve Derrick Bateman'ı yendi. 

Hawkins ve Reks Ryback ile feuda girdi. Hem Hawkins hem Reks iki hafta üst üste Smackdown'da Ryback'e karşı tekli maçlarda kaybettiler. Money in the Bank PPV'unda Ryback ikisini de bir handicap match'te yendi. RAW 1000'de Kane'e saldıran ekip arasındaydılar ama Undertaker geri döndü ve onları ringden temizledi. 6 Ağustos 2012'deki RAW'da Ryback'e tekrar kaybettiler. Booker T'nin isteği üzerine striptizci olarak tekrar debut yaptılar Smackdown'da ve jobber bir tag team olarak kaldılar.

Tekli Maçlara Geri Dönüş (2012-günümüz)

Bu yeni debuttan bir hafta sonra Tyler Reks WWE'den ayrıldı. Hawkins de menisküslerinden sakatlandığını duyurdu. 21 Ocak 2013'te yani Royal Rumble 2013'ten önceki son RAW'da kısa saçlı bir Curt Hawkins gördük. Geri dönüş maçını 9 Şubat 2013'te Justin Gabriel'e karşı Saturday Morning Slam'de yaptı.

The Hart Dynasty

[Resim: 300px-Hart_Dynasty2.jpg]


Üyeler: David Hart Smith, Tyson Kidd, Natalya, Teddy Hart, Ted DiBiase, Bret Hart

World Wrestling Entertainment

Florida Championship Wrestling (2007-2009)

2007 yılında WWE Florida Championship Wrestling ile anlaşınca TJ Wilson, David Hart Smith ve Nattie Neidhart "Next Generation Hart Foundation" olarak tanımlandırdıkları "Hart Dynasty"yi kurdular. Sonradan bu takıma Teddy Hart ve Ted DiBiase Jr. da katıldı. 26 Haziran 2007'deki FCW şovunda David Hart Smith 21 kişilik bir Battle Royal kazandı ve federasyonun ilk Southern Heavyweight şampiyonu oldu.

Planlar bu stable'ın ana roster'a çıkarılması yönündeydi ama Teddy Hart'ın kontratı ekim ayında feshedilince planlar suya düştü. Hart Smith kemerini kaybedince DH Smith ve Ted DiBiase RAW'a, Natalya Smackdown'a yollandı. Next Generation Hart Foundation dağıldı böylece. DH Smith daha sonra Smackdown'a draft edildi ama daha debut bile yapmadan FCW'ya yollandı.

FCW'da TJ Wilson (Tyson Kidd) ile birlikte Joe Hennig (Curtis Axel) ve Heath Slater'ı yenerek FCW Tag Team kemerlerini kazandılar. 11 Aralık tarihine kadar kemerleri taşıdılar fakat Tyler Reks ve Johnny Curtis (Fandango) kemerleri onlardan aldı. Kemerleri kaybettikten sonra Natalya, DH Smith ve TJ Wilson veya yeni adıyla Tyson Kidd ECW'ya yükseltildi.

Ana Roster (2009-2010)

Natalya ve Smith Supplemental Draft'te ECW'ya gönderildiler. 12 Mayıs 2009 ECW'da David Hart Smith Tyson Kidd'in Finlay ile yaptığı maça karıştı. The Hart Triology adını aldılar. Smith daha sonra Finlay'i yenerek grupla beraber debutunu yaptı. Üçe iki bir handicap match'ta Hart Dynasty ve Jack Swagger, Christian ve Tommy Dreamer'ı yendi. 9 Haziran 2009'da Tyson Kidd ve David Hart Smith Christian ve Swagger'ı yenerek bir tag team maçına çıktılar ilk kez.

29 Haziran'da Smackdown'a yollandılar ve ilk maçlarında Cryme Tyme karşısında yenildiler. PPV debutlarını Bragging Rights'taki 14 kişilik tag team maçında yaptılar ve Smackdown takımının kazanmasında büyük rol oynadılar. Unified WWE Tag Team Championship için DX ile karşılaştılar ama kaybettiler.

28 Mart 2010 Wrestlemania 26'daki Bret Hart vs. Vince McMahon maçında sözde Vince'in tarafında yer aldılar ama maç sırasında bir Hart Attack ile sağlam bir dayak attılar Vince'e. Maçı Bret Hart'ın kazanmasında büyük rol oynadılar ve face turn geçirdiler. ShoMiz'i RAW şovunda non-title bir maçta yendiler.

Extreme Rules'ta Tag Team kemerleri için #1 Contender oldular. Kazandıkları maç bit Gauntlet maçıydı. Ertesi RAW'da ShoMiz'i yendiler ve yeni Unified WWE Tag Team şampiyonları oldular. Sonraki gün Supplemental Draft'te resmi olarak RAW güreşçisi oldular. 10 Mayıs günü Tyson Kidd The Miz'i yendi ve The Miz Hart Dynasty üyelerinden birini seçerek United States kemeri için maça çıkmak zorunda kaldı. Miz Bret Hart'ı seçti.

Bret Hart Miz'i Hart Dynasty'nin yardımlarıyla yendi. Over the Limit'te The Miz ve Jericho'yu yendi Hart Dynasty ve kemerlerini korudular. 24 Mayıs 2010'da Bret Hart yeni RAW GM'i ilan edildi ve USC boşa çıktı. Aynı gece Hart Dynasty, Usos ve Tamina ile bir kavga yaşadı. Fatal-4-Way PPV'unda altılı tag maçı yapıldı ve Natalya Tamina'yı tuş ederek takımına maçı kazandırdı.

PPV ardındaki RAW'da Bret Hart GM'likten kovuldu. Sonraki ay Money in the Bank PPV'unda Hart Dynasty ile Usos tekrar karşılaştı. Yine Hart Dynasty galip gelen taraf oldu. 16 Ağuston 2010'da World Tag Team Championship emekli edildi ve Hart Dynasty son şampiyonlar oldu. Yerine yeni WWE Tag Team kemerleri geldi. 

Night of Champions'ta Tyson Kidd ve David Hart Smith kemerleri bir Tag Team Turnoil maçında Cody Rhodes ve Drew McIntyre'a kaybettiler. Kemer için yapılan rövanş maçında yine kaybedince Tyson Kidd David Hart Smith ile tartıştı ve kavga ettiler. 15 Kasım 2010'da Justin Gabriel ve Heath Slater karşısında bir maça çıktılar. Bu sefer Tyson Kidd takım arkadaşı ona tag verecekken tag'den kaçtı ve David Hart Smith'e güzel bir High Kick geçirerek maçı kaybetmelerini sağladı. Böylece heel turn geçirdi.

David Hart Smith Tyson Kidd'i bir Superstars şovunda yendi ve maçtan sonra el sıkışmak istedi. Tyson Kidd ona bir tokat attı ve ertesi RAW şovunda David Hart Smith'i yendi.

David Hart Smith'in kontratı 5 Ağustos 2011'de feshedilince takımın birbirleriyle hiçbir ilişkisi kalmadı.

Caylen Croft

[Resim: 220px-Chriscage.jpg]


Tam Adı: Kris Pavone
Doğum Tarihi: 29 Nisan 1980
Doğum Yeri: Youngstown, Ohio
Finisher: Fireman's carry double knee gutbuster

Pro Wrestling Kariyeri

Pavone debutunu 2001 yılında Danny Davis ve Nick Dinsmore'un bir öğrencisi olarak yaptı. İki yıl sonra ECWA Super 8 Tournament'a katıldı. Birkaç hafta sonra Ohio Valley Wrestling'e çağrıldı WWE tarafından.

World Wrestling Entertainment (2003-2006)

Ohio Valley Wrestling

Pavone başta Chris Cage adıyla Nova ile bir takım kurdu. Daha sonra Tank Toland ile birlik oldu. 2003-2004 yılları arasında Tank Toland ile birlikte OVW Southern Tag Team kemerlerini üç kez kazandı. Pavone daha sonralarda Matt Morgan'ı yenerek ilk OVW Heavyweight Title'ını kazandı fakat bu kemeri Chad Toland'a kaybetti. Chad senaryoda Pavone'nin eski takım arkadaşı Tank Toland'ın kuzeniydi.

Pavone sonralarda dördüncü ve son kez OVW Southern Tag Team kemerini kazandı fakat bu sefer partneri Mike Mizanin (The Miz) idi. The Throwbacks ve The Toland Cousins ile feuda girdiler. Fakat Pavone kötü ve disiplinsiz davranışlarından dolayı OVW'dan gönderildi ve kemerleri de Throwbacks kazandı.

WWE'ye Geri Dönüş (2008-2010)

Florida Championship Wrestling (2008-2009)

2006-2007 yılları arasında bağımsız güreş federasyonlarında güreşti ve bir kez de Ring of Honor'da göründü. Sonrasında WWE ile kontrat imzaladı ve FCW'ya Caylen Croft adıyla yollandı. Trent Barreta ile The Dudebusters adlı bir tag team kurdu. 30 Mayıs 2009'da Tyler Reks'e karşı çıktıkları handicap match'te takım kemerlerini kazandılar. Johnny Curtis maça çıkamadı. 23 Temmuz 2009'da Dudebusters kemerleri Justin Angel ve Kris Logan'a kaybetti.

19 Kasım 2009'da Croft bu sefer Hawkins ile FCW Tag Team kemerlerini kazandı. Rakipleri ise Bo Rotundo ve Duke Rotundo idi. Trent ile birleşerek kemerleri The Freebird Rule'a karşı korudular. 14 Ocak 2010'da Croft ve Hawkins kemerleri Joe Hennig ve Brett DiBiase'ye kaybettiler.

ECW ve Smackdown (2009-2010)

1 Aralık 2009'da Croft ve Barreta Dudebusters adını kullanmadan heel olarak debut yaptılar ve iki yerel güreşçiyi yendiler. Goldust ve Yoshi Tatsu ile feuda girdiler. Tag Team kemerleri için yapılan #1 Contender maçını Yoshi ve Goldust kazandı.

ECW Şubat 2010'da kapandığında Croft ve Barreta Smackdown'a draft oldu. 19 Şubat 2010'da Cryme Tyme ile karşılaştılar debut maçlarında. Hart Dynasty ile feuda girdiler ama hiçbir maçı kazanamadılar. Sonrasında tekrar Dudebusters ismini aldılar.

Curt Hawkins ve Vance Archer ile feuda girince face turn yaptılar. Hawkins ve Archer'ı Superstars'ta yenerek ilk tag team galibiyetlerini aldılar. 19 Kasım 2010'da Pavone WWE'den ayrıldı.

Lillian Garcia


[Resim: 170px-Lillianrawannouncer.jpg]

Tam Adı: Lillian Annette Garcia
Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1966
Doğum Yeri: Madrid, İspanya

NOT: Garcia'nın bir şarkıcılık kariyeri var ama buna değinmeyeceğim, önemli olan güreş kariyeri çünkü.

World Wrestling Entertainment (1999-2009)

Ring Anonsörlüğü ve Storylinelar

Garcia debutunu 23 Ağustos 1999'da RAW is War'da ring anonsörü olarak yaptı. 13 Eylül 1999'da ilk angle'ını yaşadı ki Jeff Jarrett'ın yaptığı bir Figure Four Leg Lock'a mağruz kaldı. Jeff Jarrett bunu Luna Vachon'a diskalifiye ile yenilmesi sonrasındaki siniri yüzünden yaptı.

Garcia ikinci angle'ını 13 Aralık 1999 RAW'unda yaşadı. O gece Women's Title için yapılacak olan Chocolate Pudding Pool Match'in katılımcılarından olan Miss Kitty'yi tanıttı. Lillian onu anons ettikten sonra Kitty onun elinden mikrofonu aldı ve ona asabi bir şekilde artık onun "The Kat" olduğunu söyledi. Maçı Kitty yani yeni ismiyle The Kat kazandı fakat Lillian Garcia onu yine Missy Kitty olarak anons edince çikolata havuzunu boyladı.

14 Şubat 2000'de Lillian Garcia ilk kez WWF için bir house show'da şarkı söyledi. 2 Nisan 2000'de Wrestlemania 2000'in açılışında yine şarkı söyledi. 11 Eylül 2000'de yine bir şarkı daha söyledi. Aynı gece ikiz kulelere yapılan saldırı ile ilgili bir şeylere de değindi. Arkadaşlarına ne olduğunu bilmediğini ve herkese Tanrı'dan iyilik dilediğini belirtti.

2002'nin ortalarında Howard Finkel ile bir anonsörlük feuduna girdi ve bu feuddan galip çıktı. 2005'in haziran ayında Viscera ile romantik anlar yaşarken görüldü Garcia ekranlarda. 26 Haziran 2005'teki Vengeance PPV'unda onunla evlenmeye söz verdi. Fakat Vengeance'da Viscera, The Godfather'ın "Hos"larından  biri için Garcia'yı terketti. Viscera daha sonra Garcia'dan özür dileyip barışmak istese de bir cevap alamadan Umaga onları böldü.

5 Haziran 2006'da Charlie Haas kendisi apronda dururken kazayla ona çarpınca sakatlandı. Viscera bunun üzerine Charlie Haas ile tartışmalar yaşadı fakat en sonunda bu storyline Charlie Haas'ın Garcia'ya bir Samoan Drop vurmasıyla sona erdi. Garcia bu Samoan Drop'tan sonra birkaç hafta ekranlarda gözükmedi.

2 Temmuz 2007'de geri döndü fakat tam olarak iyileşmiş değildi. Sağ dizi hala sakattı. 6 Ağustos 2007'deki RAW'da Lillian Garcia yeni albümünü tanıttı. Lillian Garcia, Jillian ile "kim daha iyi şarkı söyler" tartışmasına girdi ama elbette kendisi galip çıktı bu çekişmeden.

Emeklilik ve Part Time Katılımlar (2009-2010)

Garcia emeli olmadan önce yine RAW ve PPV'larda anonslara devam etti. Aynı zamanda 23 Nisan 2009'da ilk kez Superstars'ta gözüktü. 2009 senesinde WWE'deki onuncu yılını dolduran ilk ve tek "Decade Diva" oldu. 21 Eylül 2009'da Jerry Lawler onun emekli olacağını, bu RAW'un onun son gecesi olacağını duyurdu. Lillian Garcia ağlayarak herkese teşekkür etti ve ringlere veda etti.

16 Kasım 2009'da MSG'de yapılan RAW'da bir geceliğine, daha doğrusu bir şarkılığına geri döndü.

WWE'ye Geri Dönüş (2011-Günümüz)

WWE.com'da 5 Aralık 2010'da kendisinin Smackdown'a full-time olarak geri döneceği duyuruldu. 6 Aralık'taki şovda gördük kendisini. Fakat 13 Mart 2012'de kendisi ringe gelirken sol ayağındaki topuklu ayakkabının topuğu kırıldı ve ayağı sakatlandı. 19 Nisan 2013'te Fandango ile bir segment haricinde fazla bir olay yaşamadı bu süreçten sonra.

Funaki


[Resim: 220px-Kung_Fu_Naki.jpg]



Tam Adı: Shoichi Funaki
Doğum Tarihi: 24 Ağustos 1968
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya

İlk Yıllar (1990-1998)

Funaki bir shoot style wrestler olarak Yoshiaki Fujiwara's Pro Wrestling Fujiwara Gumi kuruluşunda kariyerine başladı. Daha sonra Battlards kuruluşuna geçti. Lucha Libre güreş stilini beğendi ve Lucha Libre tipi güreşen güreşçilere benzediğini düşündü. Bu sebeple Michinoku Pro Wrestling'e geçti. Kai En Tai Stable'ına girdi. Aynı zamanda Universal Wrestling Assocation'da da güreşti. Bu federasyonda 19 Mart 1997'de UWA World Middleweight Championship'i kazandı.

World Wrestling Federation/Entertainment (1998-2010)

Kai En Tai (1998-2001)

1998 yılının Mart ayında Funaki, Teioh ve Togo ile birlikte WWF'e geçti. Taka Michinoku ile feud'a girdiler. Over the Edge: In Your House'da Michinoku ve onun tag team partneri Justin Bradshaw'ı bir handicap match'te yendiler. King of the Ring 1998'de yapılan altılı tag team maçında The Headbangers ve Taka Michinoku, Kai En Tai'yi yendi.

Michinoku bu sırada Kai En Tai'ye katıldı. Summerslam 1998'de Kai En Tai, Oddities takımına kaybetti. 1999'da Teioh ve Togo WWF'ten ayrıldılar ve Kai En Tai bir tag team'e dönüştü. WM 2000'de Funaki 15 dakikalık bir Hardcore Battle Royal'a katıldı. Kemerin ortada olduğu bu maçta Justin Bradshaw'u tuş edip kemerin sahibi oldu ama daha sonra Rodney'e tuş olarak kemeri kaybetti. Hardcore Holly bu maçı kazanan isim oldu. Unforgiven 2000'de yine bir hardcore battle royal'da Funaki tekrar güreşti ama Steve Blackman kazandı.

Kai En Tai sonralarda Royal Rumble 2001 ve Judgement Day 2001'de PPV öncesi dark matchalarda güreşti. Michinoku WWF'ten ayrıldığınd Funaki kendini lower midcarder olarak buldu ve gimmick'i "En İyi Anonsör" idi. Smackdown şovunda maçlardan önce röportajlar yapıyordu Funaki bu gimmicki ile.

Post-Kaientai (2001–2003)

Survivor Series 2001'de Test'in kazandığı bir "Immunity Battle Royal" maçına katıldı. Funaki daha sonra Smackdown'a draft oldu. Rebellion 2002'de Crash Holly'yi yendi. Vengeance 2003'te Funaki bir APA Invitational Bar Room Brawl'a katıldı fakat maçı Bradshaw kazandı.

Cruiserweight Champion (2004–2005)

Funaki sonralarda Cruiserweight klasmanında güreşmeye başladı. 4 Mart 2004'te Cruiserweight Şampiyonu Chavo Guerrero'ya kaybetti. 11 Mart 2004'teki Smackdown şovunda Rey Mysterio, Ultimo Dragon ve Billy Kidman ile takım olarak Tajiri, Akio, Sakoda ve Jamie Noble'a karşı maça çıktı. Wrestlemania 20'de Cruiserweight Open'a katıldı ama Jamie Noble tarafından tuş edildi.

9 Aralık 2004'te Funaki Cruiserweight kemerine #1 contender olmak için yapılan bir Battle Royal'ı kazandı. Armageddon 2004'te Spike Dudley'i yendi ve Cruiserweight Champion oldu. Spike Dudley, Nunzio, Akio gibi rakiplere karşı kemerini başarıyla korudu. Japonya'da yapılan bir Smackdown şovunda Funaki Chavo Guerrero'yu yendi ve bu onun son başarılı kemer savunması oldu.

Cruiserweight Division (2005–2008)

Funaki kemeri No Way Out 2005'te Chavo Guerrero'ya altılı bir Cruiserweight Open maçında kaybetti. Armageddon 2005'te Jamie Noble'a kaybetti. Zamanın Cruiserweight Şampiyonu Kid Kash ile bir röportaj yaparken Kash tarafından saldırıya uğradı. 

Royal Rumble 2006'da Funaki Kid Kash ile kemer için bir maça çıktı. Dört tane eski Cruiserweight Şampiyonu da vardı aynı zamanda bu maçta. Funaki Gregory Helms'e tuş oldu ve kemeri Gregory Helms kazandı. No Way Out 2006'da Funaki dokuz kişilik bir Cruiserweight maçına katıldı. Kemer ortadaydı ama Helms kemeri korudu. Scotty 2 Hotty ile düzenli olarak takım olmaya başladı. Daha sonralarda bu ikili debut yapan güreşçilerin veya tag teamlerin push başlangıçları oldu.

Funaki daha sonralarda Kai En Tai ile birleşerek bağımsız federasyonlarda güreşmeye başladı. 16 Şubat 2007 Smackdown yayınında geri döndü ve Cruiserweight güreşçiler arasında çıkan kavgaya katıldı. No Way Out 2007'de Funaki yine Cruiserweight Open maçına katıldı fakat yine şampiyon Helms onu pinledi. 18 Mayıs'Taki Smackdown şovunda return yapan Mark Henry ile kısa bir maça çıktı ve yenildi. 29 Haziran'daki Smackdown'a Funaki Cruiserweight kemeri için şampiyon Chavo Guerrero ve Jamie Noble ile maça çıkma hakkı elde etti ama çabuk yenildi.

The Great American Bash'te yine aynı kemer için maça çıktı ama Hornswoggle kazandı. 14 Aralık Smackdown yayınında bir squash maçında Edge'e yenildi. 4 Ocak 2008'de yapılan Smackdown şovunda Chavo Guerrero'ya bir Beat the Clock maçında kaybetti. Funaki daha sonra bir Smackdown / ECW yayınında Vladimir Kozlov ile yaptığı bir dark match'ta burnunu kırdı.

Kung Fu Naki (2008–2010)

10 Ekim 2008'de Funaki adını Kung Fu Naki olarak değiştirdi. Adıyla birlikte gimmick'i, move-set'i ve ring kıyafeti de değişti. Bu gimmick ile ilk maçında MVP ve Shelton Benjamin'e karşı R-Truth ile takım oldu. Maçı R-Truth ve Kung Fu Naki kazandı. Kung Fu Naki sonralarda MVP'yi bir singles match'da yendi. Bu maça Great Khali karışmıştı. Bu karakterle ilk yenilgisini WWE Champion Edge'e karşı 5 Aralık 2008'de yapılan Smackdown şovunda aldı. Wrestlemania 26'da 26 kişilik Battle Royal'a katıldı. Maçı Yoshi Tatsu kazandı. 22 Aralık 2010'da WWE Funaki'nin 12 yıllık WWE kariyerini bitirdi.

Bağımsız Federasyonlar (2010-Günümüz)

WWE'den serbest bırakıldıktan sonra Pro Wrestling Zero1'e geçti. Eski öğrencisi Ikuto Hidaka ile takım oldu. 4 Aralık 2010'da Branded Outlaw Wrestling'de gözüktü. Sonralarda bir RAW Live Event'inde göründü. Yokohama'da yapılan bu live event'te Funaki Beth Phoenix vs. Kelly Kelly maçında özel hakemdi. Maçtan sonra The Miz gelip Funaki'yi ringden dışarı attı. 

Steve Blackman

[Resim: steve-blackman.jpg]


Tam Adı: Steve Blackman
Doğum Tarihi: 28 Eylül 1963
Doğum Yeri: Annville, Pennsylvania

İlk Yıllar ve Hastalık (1986-1989)

Steve Blackman profesyonel güreş kariyerine başlamadan önce bir vücut geliştiricisiydi. 1986'da Connecticut'ta güreşle tanıştı. Tony Altamore'un güreş okulunda eğitim gördü. Calgary'de Stu Hart'ın Stampede Wrestling federasyonunda çalıştı. 1988'de WWF ile kontrat imzalamayı kabul etti ama 1989'da Güney Afrika'da güreşirken sıtmaya yakalandı ve iki yıl boyu yatalak olarak yaşadı. İki yıl boyunca sıtmayla savaştı ve onu yendi. Fakat bu süreç içinde kaslarının birçoğunu kaybetti. Dört yıl boyunca kondisyonunu geri kazanmak için fiziksel bir terapi gördü. Yeni bir WWF denemesi için arkadaşları Brian Pillman ve Owen Hart'tan ricada bulundu.

World Wrestling Federation

Debut (1997)

Blackman WWF Debut'unu 3 Kasım 1997'deki RAW is War şovunda gerçekleştirdi. Vader'ı Hart Foundation'un saldırısından kurtardı. Blackman bir martial arts gimmick'ine sahipti. "The Lethal Weapon" Steve Blackman olarak yer aldı WWF'te. İlk PPV'u Survivor Series 1997'de Team USA'in dördüncü üyesi oldu ama maçta ilk elenen isim oldu. Maçı Team Canada kazandı. Sonraki PPV'u olan Royal Rumble 1998'de 30 kişilik Royal Rumble maçına katıldı. Onuncu sıradan giriş yaptı ama Kurrgan onu eledi.

Ken Shamrock ile Bir Storyline (1998-1999)

Blackman 1998 yılının başlarında Nation of Domination ile feuda girdi. The Rock ve Faarooq'u yenerek büyük iki başarıya imza attı. Ken Shamrock ile takım oldu. Takımlarına eski Nation of Domination üyesi Faarooq'u da alarak Unforgiven: In Your House'da The Rock, D-Lo Brown ve Mark Henry'yi yendiler. Blackman ve Shamrock King of the Ring 1998'e katıldılar. Herhangi bir turda karşılaşmadılar çünkü Blackman Marc Mero'ya yenildi, Shamrock turnuvayı kazandı. Blackman bu sırada ringe eskrima çubukları ile geliyordu. Shane McMahon'ın etkisinde kalan Blackman bir süre sonra heel turn geçirdi.

WWF Brawl for All turnuvasında Marc Mero ile karşılaştı, onu yendi ama sakatlığı nedeniyle turnuvadan çıkarılınca Marc Mero ikinci tura yükseldi. Blackman dönüşünden sonra Shamrock ile feuda girdi. WWF Intercontinental Title için yapılan turnuvanın ilk turunda Shamrock ve Blackman karşı karşıya geldi. Shamrock maçı kazandı. WWF Capital Carnage'da Blackman Shamrock ile WWF Intercontinental Title için maça çıktı ama kaybetti. Heel olduğu sürelerde dövüş aletlerinin bulunduğu bir çantayla ringe geliyordu. Summerslam 1999'da tekrar karşılaştılar ve maçı Shamrock kazandı, feud da böyle sona erdi. 

Çeşitli Storylinelar (1999-2000)

Summerslam'den sonraki Smackdown'da Blackman Shamrock'ın Val Venis ile yaptığı maça karıştı. Ama Shamrock'tan sağlam bir dayak yedi. Blackman daha sonralarda Val Venis ile feuda girdi. Henry ile WWF European Championship için çıktıkları maçta Val Venis Blackman'e kendo stick ile saldırdı. Unforgiven 1999'da Venis Blackman'i yendi. Blackman Al Snow ile takım oldu. Head Cheese adını aldılar ve Blackman bir peynir şapkası giymeye başladı. Head Cheese WWF World Tag Team kemerlerini kazanmak için New Age Outlaws ile maça çıktı ama maç no contest olarak sona erdi. Head Cheese Wrestlemania 2000'de Test ve Albert'e kaybetti.

Hardcore Division (2000-2002)

Head Cheese dağıldıktan sonra Blackman WWF'in Hardcore Division'una geçti. O zamanlar 24/7 maç türü geçerliydi ve bu maçta günün 24 saati, haftanın 7 günü şampiyon Crash Holly ile hakem getirmek şartıyla maça çıkılabiliyordu. Steve Blackman hand-to-hand güreş stilinde çok iyiydi ve Crash Holly'den kemeri aldıktan sonra bu güreş stilini kullanarak kemerini birçok kez rahatça savundu. Ama Shane McMahon, Edge, Christian ve Test gibi isimlerin müdahalesiyle kemeri kazandı. Blackman ve McMahon bir rövanş maçına çıktılar. Blackman maçı kazandı. Ama 2000'in sonlarına doğru kemeri Raven'a kaybetti.

2001'in başlarında Blackman Grandmaster Sexay ile yeni bir takım kurdu. Blackman yine sert suratını bozmuyordu. Sexay maçlardan sonra Blackman'i dans ettirmek için uğraşsa da pek başarılı olamıyordu. Sexay WWF ile yollarını ayırınca Blackman yine tek kaldı ve yine bir sakatlık yaşadı. 2002'nin Ekim ayında Blackman'in kontratı sona erdi ve WWE onunla kontrat yenilemeyi kabul etmedi. 

WWF Sonrası (2002-Günümüz)

Blackman 2003'ün ortalarında Blackman MMA adı altında savunma sporlarını öğreten bir okul açtı. Ken Shamrock ile çalıştı ve 2010 yılına kadar çeşitli MMA event'ları düzenledi. Blackman RAW'un 15. yılı nedeniyle yapılan Battle Royal'a katıldı ama Flash Funk onu eledi. 29 Mart 2013'te JBL & Cole Show'da gözüktü. JBL ve Teddy Long'u taklit ederek izleyicileri eğlendirdi.

Jay Bradley

[Resim: 220px-Jay_Bradley_Pro_Wrestler.jpg]


Tam Adı: Brad Bradley
Doğum Tarihi: 17 Kasım 1980
Doğum Yeri: DeKalb, Illinois
Finisher: Boom Stick (Lariat), Second City Slam (Rolling fireman's carry slam)

Kariyeri

WWE Öncesi

Bradley ilk antremanlarına Chicago'daki Steel Domain Wrestling'de başladı, CM Punk ve Colt Cabana'nın da o sırada antremanlarını devam ettirdikleri yerdi burası. Kullandığı tiroid ilaçları yüzünden bazen maç sırasında uyuya kaldığı oluyordu. WWE ile kontrat imzalamadan önce birkaç bağımsız kuruluşta daha bulundu ve WWE ile kontrat imzaladı.

World Wrestling Entertainment (2005-2009)

Ohio Valley Wrestling & Deep South Wrestling

WWE ile kontrat imzalayan Bradley'e "The Monster of the Midway" lakabı takıldı ve Bradley Jay adı ile Deep South Wrestling'e gönderildi. DSW'de üç kez Deep South Heavyweight Championship'i kazandı. RAW ve Smackdown'da dark matchlara çıktı. Birçok kez iyi reaksiyon aldı. WWE DSW ile ilişkilerini kestiğinde Ohio Valley Wrestling'e yollandı.

16 Mayıs'ta OVW'da Jay Bradley adında debut yaptı. Eski OVW Heavyweight şampiyonu Chet the Jett'i yendi. Triple Threat bir maçta Paul Burchill ile Idol Stevens'ı mağlup etti. Tarih 1 Haziran'ı gösteriyordu ve Jay Bradley yeni OVW Heavyweight şampiyonuydu. Böylece OVW ve DSW Heavyweight Championship kemerlerini kazanan ilk kişi oldu. 15 Haziran'da Idol Stevens'a karşı kemerini korudu.

27 Haziran'da çekilip 30 Haziran'da yayınlanan şovda kemeri Paul Burchill'e kaptırdı. 11-12 Ağustos'ta ve 1 Eylül'de RAW house showlarına çıktı. Bu şovlarda Hacksaw Jim Duggan'a karşı yenilgiler aldı. Aynı zamanda ağustos ayında D'Lo Brown ile Smackdown Live Event'inde karşılaştı. 19 Aralık'ta "Love Thy Neighbour" adıyla anılan dörtlü tag team maçını kazandı. Böylece OVW Heavyweight kemeri için bir kez daha şans elde etti.

Matt Sydal (Evan Bourne) ile bir feuda girdi. Sydal ve Charles Evans'ı Mike Kruel ile takım olarak yendi. Kısa süre sonra WWE'ye yükseldi.

Smackdown

Bradley 15 Ağustos 2008'de Smackdown'da "Ryan Braddock" adı ile debut yaptı fakat ilk maçını Big Show'a karşı nakavt ile kaybetti. Bundan bir gün önce FCW'da yeni ring adıyla bir kez daha güreşmişti. 22 Ağustos'ta, Unforgiven'da yapılacak olan WWE Championship Scramble maçına girecek son güreşçiyi seçmek için yapılan bir Battle Royal'a katıldı. Fakat Big Show onu eledi, sorun şu ki Big Show maçta değildi.

2 Eylül 2008 ECW'da Ricky Ortiz'e kaybetti. Braddock 19 Eylül'deki Smackdown şovunda Festus ile karşılaştı. Maça Jesse'nin karışması ile diskalifiye olan Festus maçı kaybetti ama Festus ve Jesse Braddock'u iyice benzettiler. Braddock bu maçtan sonra FCW'ya gönderildi ve 2009 yılında sözleşmesi feshedildi.

WWE Sonrası

Bağımsız Kuruluşlar (2009-2012)

Bradley WWE'den ayrıldıktan sonra All American Wrestling'e geçti. 28 Mart 2009'da Tyler Black (Seth Rollins), Chandler McClure ve Egotistico Fantastico (Robert Anthony) karşısında galip gelerek AAW Heavyweight Title'ı kazandı. Beş aylık reign'den sonra kemeri Jimmy Jacobs'a kaybetti. Full Impact Pro federasyonunda da güreştiği zamanlar oldu. 6 Haziran 2009'da debut maçında T.J Perkins'e yenildi.

2011'de Bradley Billy Corgan'ın güreş kuruluşu olan Resistance Pro'ya geçti. Debut maçında Icarus'u yendi. 2012 kasım ayında Bradley Extreme Rising kuruluşunun iPPV'u olan Remember November'da bir ECW original olan Christian York'u yendi.

Total Nonstop Action Wrestling ve OVW'ya Dönüş (2013-günümüz)

Gut Check ve Impact Wrestling

Bradley TNA'in Gut Check turnuvasına katıldı. Brian Cage'i yendi. 16 Mayıs 2013'te Bound for Glory serilerinin eleme maçlarından birince Christian York'u yendi.

Ohio Valley Wrestling'e Geri Dönüş

TNA Gut Check katılımından sonra OVW'ya geri döndü Bradley. Tommy Gunn'u yendi. Bradley daha sonra Rob Terry ile takım olup The Coalition takımıyla karşılaştı. Coalition takımının diğer üyeleri maça karışınca DQ ile kazandılar.