11 Eylül 2013 Çarşamba

Deuce


[Resim: 220px-DeuceWWE%40Commons.jpg]


Gerçek Adı: James William Reiher, Jr.
Doğum Tarihi: 1 Eylül 1971

...

İlk Yıllar


Profesyonel bir güreşçi olmaya karar verdikten sonra Reiher babası Jimmy Snuka ile antremanlara başladı. Solo adıyla UWA'de debut yaptı. UWA'de WWE tarafından bir kontrat teklifi geldi ona ama Reiher bunu reddetti UWA'den daha iyi bir kontrat teklifi gelince. UWA 2001 sonlarında iflas edince Xcitement Wrestling Federation için çalışmaya başladı Reiher. Jimmy Hart, Nasty Boys ve Greg Valentine tarafından kurulan bir federasyondu bu. Jimmy Snuka Jr. adını kullandı ve babası menajerliğini yaptı. XWF'teki ilk maçında 2001'de Buddy Lee Parker ve Vapor'ı yendi.


World Wrestling Entertainment (2005–2009)


Ohio Valley Wrestling (2005–2006)


Reiher Deuce Shade adı ile OVW debutunu 27 Ocak 2005'te Brent Albright'ı yenerek yaptı. 24 Mayıs 2005'de Chad Wicks'i OVW TV Championship turnuvasında yendi. Ken Doane'i yenerek kemeri kazandı 7 Haziran'da ama ay sonunda kemeri kaybetti Doane'ye. 24 Ağustos'ta OVW Şampiyonu Johnny Jeter'ın kemerine bir numaralı aday oldu ama çıktığı maçı kaybetti. 


Ocak 2006'da Dice Domino ile takım oldu ve takımın adı The Throw-Backs idi. Cherry Pie onların menajeri oldu. The Untouchables adını aldılar daha sonra. Adlarındaki Shade, Dice ve Pie bölümlerini kaldırdılar. 19 Mart'ta Reiher Mike Mizanin'i tuş etti ve OVW Southern Tag Team kemerlerini kazandırdı takımına. Kemerleri 5 Nisan'da Roadkill & K.C James takımına kaybettiler.


2006 Ağustos'un ortasında Coddy Runnels ve Shawn Spears ile OVW Southern takım kemerleri için feuda girdiler. Runnels ve Spears OVW Southern Tag Team kemerlerini ele geçirdi öncelikle. 2006 Kasım'da Runnels ve Spears Untouchables'ı bir takım maçında yendiler Cherry'nin ihaneti sayesinde. 29 Kasım'da kemerler Runnels & Spears ile Untouchabels'ın maçı beraberlikle sonlanınca boşa çıkarıldı. Sonraki hafta iki takım da kemerler için tekrar maç istedi ve karşılaştıkları bu maçta Cherry tekrar bir ihanet gerçekleştirdi ve Untouchables takımının menajeri oldu tekrar. Untouchables kemerleri kazandı.


SmackDown! (2007–2008)


[Resim: 220px-Deuce_%27N_Domino.jpg]


19 Ocak 2007'de Smackdown'da Deuce'n Domino adıyla Cherry'nin menajerliğinde debut yaptılar. Birkaç jobber tag team'ı yendiler üst üste. 2 Şubat SD'da WWE Tag Team şampiyonları Paul London ve Brian Kendrick'i yendiler kemersiz bir maçta. Kemerler için No Way Out'ta maça çıktılar ama kaybettiler. 13 Nisan SD'da Deuce ve Domino tekrar kemerler için maç hakkı kazandılar ama Deuce diskalifiye olunca tekrar maçı kaybettiler. Sonraki hafta en sonunda onları yendiler ve kemerlerin yeni sahibi oldular.


25 Mayıs SD'da London ve Kendrick William Regal ve Dave Taylor ile karşılaştı. Deuce ve Domino maça karıştı. Bu da hem Regal'in takımını hem de London ve Kendrick'in takımını contender yaptı. Üçlü maçta kemerleri korudular. 24 Haziran'da Deuce ve Domino bir open challenge başlattı Vengeance'da. Jimmy Snuka ve Sgt. Slaughter tarafından kabul edildi bu meydan okuma ama Deuce ve Domino kemerleri korumaya devam etti.


29 Haziran SD'da Domino Cryme Tyme ile yapılan bir maçta sakatlandı ve bir ay boyu uzak kaldı ringlerden. Domino'nun dönüşünden sonra takım Batista ve Ric Flair ile bir rekabete girişti. 31 Ağustos SD'da Domino ve Deuce kemerleri MVP ve Matt Hardy'ye kaptırdı. MVP ve Matt Hardy ile rekabete girdiler ve kemerleri geri almaya çalıştılar ama başarısız oldular.


2007 sonları ve 2008 başları boyunca Deuce'n Domino, Jimmy Wang Yang ve Shannon Moore, Jesse ve Festus, Finlay ve Hornswoggle gibi takımlarla arada maçlara çıktı. 23 Mayıs SD'Da Deuce ve Domino Cherry ile yollarını ayırdı ve Maryse ile doldurdular onun yerini. Üst üste yenilgilerden sonra Deuce Domino'ya saldırdı 20 Haziran 2008'de ve takım dağıldı.


RAW ve Ayrılık (2008–2009)


2008'de Supplemental Draft ile Deuce RAW'a gitti ve RAW debutunu 22 Eylül'de Santino Marella'ya yenilerek yaptı. 15 Aralık 2008 RAW'da Deuce yeni adı olarak Sim Snuka'yı kullandı ve Rey Mysterio ile karşılaştı ama kaybetti. Mysterio ring kenarında olan Cody Rhodes ve Manu'nun üstüne düşmüştü ve ikili ona saldırınca maç DQ ile sonuçlanmıştı. İki hafta sonra Charlie Haas'ı yendi. Snuka Rhodes ile takım oldu ve Cryme Tyme ile karşılaştıkları maçı kazandılar. 


Snuka bu maçtan ve bundan sonraki birkaç event'ten sonra arada sırada kullanıldı. WM 25'te WWE'deki son görünüşü oldu ve Shawn Michaels ve Undertaker arasındaki maçtaki isimsiz kameramandı çünkü o hareketi karşılayan gerçek bir kameraman olamazdı herhalde. 19 Haziran 2009'da WWE'den kovuldu.


National Wrestling Alliance (2009)


Kasım ayında Snuka NWA'in posterlerinde tanıtılmaya başladı ve Simm Snuka adını taşıyordu. 30 Kasım 2009'da Blue Demon Jr. ile karşılaştı NWA World Hevyweight Title için NWA Southwest Anniversary şovunda. Bundan sonra da onu pek sık görmedik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder