11 Eylül 2013 Çarşamba

Damien Sandow




[Resim: 220px-Damien_Sandow_Feb_2013.jpg]Gerçek Adı: Aaron Steven Haddad
Doğum Tarihi: 3 Ağustos 1982

...

WWE Öncesi

Stevens, Killer Kowalski ve Chaotic Wrestling tarafından eğitildi. Debutunu 23 Haziran 2001'de Chris Harvey'e kaybettiği maçta gerçekleştirdi. One Night Stand'in üçüncü üyesi oldu Ronnie D. Lishus ve Edgward G. Xtasy'den sonra. İki denemeden sonra Stevens ve Xtasy, Little Guido Maritato ve Luis Ortiz'i Chaotic Wrestling Tag Team kemerleri için yendiler. İki ay sonra kemerleri John Walters ve Vince Vicallo'ya kaybettiler. Sonraki birkaç yıl, WWE ile kontrat imzalamadan önce üç kemr maçına çıktı Stevens. Bunların ikisi Chaotic Wrestling Heavyweight Championship içindi ve bir diğeri ise Chaotic Wrestling New England Championship içindi. Hepsini kaybetti bu maçların.

World Wrestling Alliance debutunu 22 Kasım'da yaptı. Edward G. Xtasy ve Jimmy Snuka ile takım olup The Island Boys'u (Ekmo & Kimo) ve Pat Piper'ı yendiler. Stevens daha sonra Danny Davis'i WWA Heavyweight kemeri için yendi ama Jonah Adelman'a kaybetti.

WWE

Ohio Valley Wrestling (2002-2006)

Stevens Heat'te Steven Richards, Team Angle, Johnny Nitro ve Maven ile çıktığı maçlardan sonra WWE ile kontrat imzalamaya uygun görüldü. Raven ile Heat'te yaptığı maçta parmaklarını kırdı ve OVW'a gitti daha sonra. Aaron "The Idol" Stevens adı ile debut yaptı. 2004'teki bir house show'da Stevens ve Nova, Chris Cage ve Tank Toland'ı OVW Southern takım kemerleri için yendi.

4 Ocak 2006'da Stevens OVW Television kemerini kazandı. Bu maça Ken Doane yerine girmişti ve Brent Albright'ı ve şampiyon CM Punk'ı yenmişti. Doane sakanlanmıştı çünkü o maçtan önce. Maçı Albright'ı yenerek kazandı Stevens. 

Smackdown ve Ayrılış (2006-2007)

4 Ağustos 2006'da Stevens Smackdown debutunu "Idol Stevens" debutu ile yaptı onu anons eden ise Michelle McCool oldu. McCool aynı zamanda takım arkadaşı KC James'i de anons etmişti. Bu ikili Funaki ve Scotty 2 Hotty'yi McCool'un yardımlarıyla yendi. Bir sonraki hafta Stevens ve James WWE Tag Team şampiyonları Paul London ve Brian Kendrick'i kemersiz bir maçta yendi. Stevens ve James 18 Ağustos'taki şovda London ve Kendrick'i tuzağa düşürdü.

İki takım feuda girdi. London ve Kendrick'in yanında Ashley Massaro vardı. Bu feud Jamie Noble ve Kid Kash'i de kapsıyordu çünkü onlar da kemer maçı istiyorlardı. Stevens ve James kemerler için maça çıkmaya hak kazandılar. No Mercy'de maça çıktılar ama yenildiler. Stevens ve James yakın zamanda OVW'a gönderildi zaten tekrar.

Stevens OVW'a döndüğünde ilk maçını Charles Evans'a kaybetti. 14 Mart 2007'de Paul Burchill'i yendi ve OVW Heavyweight kemerini kazandı. 9 Mayıs'ta Cody Runnels ve Mike Mondo'yu yenerek kemerini korumuş bir şampiyonu Stevens ama Burchill onu yendi ve OVW Heavyweight kemerini geri kazandı. Kemer boşa çıkarılmıştı ve Jay Bradley, Stevens ve Burchill'in olduğu maçta kemeri kazanmıştı. Stevens daha sonra Burchill'i yenerek kemer için bir numaralı aday olmuştu.

Bir numaralı aday oldu olmasına ama kemer maçında Burchill de bulundu ve yine Triple Htreat izledik. Bu maçta ortada olan sadece Bradley'in kemeri değildi aynı zamanda Stevens'ın arabası ve Burchill'in evi ortadaydı. Bradley onları yendi ve ortada olan her şeyi aldı. Stevens'ın OVW'daki son maçı Two-Ring Steel Cage Flag Match oldu. Al Snow, Atlas DaBone, Chet The Jett, Colt Cabana, Michael W. Kruel, Ramon, Raul, The Belgium Brawler ve Vladimir Kozlov ile karşılaşıyordu bu maçta.
[Resim: 220px-Aaron_Stevens_%28wrestler%29.jpg]
Bağımsız Federasyonlar


Stevens bağımsız federasyonlara dönüşünü NWA'in 60. yıl kutlaması şovunda yaptı ve Mike DiBiase II'ya yenildi. Maç ise NWA North American Heavyweight Championship içindi. XCW Wrestling Mid-West ve Derby City Wrestling'de de güreşti sonraki birkaça y ve yakın zamanda OVW'dan kovuldu zaten. 7 Kasım 2008'de Steve Boz'a yenildi.

OVW'ya Geri Dönüş (2008-2009)

Stevens OVW'a 12 Kasım 2008'de geri döndü ve OVW Heavyweight şampiyonu Anthony Bravado'yu yendi ama kemersiz bir maçtı. Bu ona bir kemer maçı kazanırdı ve 2 hafta sonra kemerin sahibi oldu Stevens. 3 Aralık 2008'de U-Gene ile takım oldu ve OVW Southern takım kemerleri için bir numaralı adayın seçileceği turnuvaya katıldı. Theta Lampda Psi'yi yendiler ilk hafta ama Bravado ve The Buck'a yenildiler. Stevens kemerini ise Vaughn Lilas'A 14 Ocak 2009'da kaybetti. Şubat 2009'da OVW TV kemeri için yapılan maçta Mike Mondo'ya yenildi aynı zamanda bu maçta Johnny Punch da vardı. OVW'daki son maçı 11 Şubat'ta Mondo ile yaptığı rövanş oldu ama yine kaybetti.

World Wrestling Council (2009–2010)

Idol Porto Riko'ya geri döndü ama bu sefer World Wrestling Council için güreşecekti. Jose Chaparro adını altı ve American Family'nin bir üyesi oldu. 28 Şubat 2009'da debut yaptı ve Angel'ı yendi. BJ'i WWC Puero Rico Heavyweight kemeri için yapılan maçta mağlup etti ama kemer Shane Sewell'a kaybetti daha sonralarda. 15 Ağustos 2009'da Stevens ve Shawn Spears, Thunder ve Lightning'i yendiler ve WWC World Tag Team kemerlerini kazandılar. Stevens daha sonra Shawn Spears ile feuda girdi ve Euphoria 2010'da sona erdi bu feud. Stevens WWC Tag Team kemerlerini King Tonga Jr. ile Thunder ve Lightning'i yenerek tekrar kazandı.

31 Ekim'de Stevens ve Spears kemerleri Thunder ve Lightning'e kaybettiler. 20 Şubat 2010'da yeni partneri olarak Chicano'yu seçti. Thunder ve Lightning Stevens ve Chicano'yu yendi kemerler için. Stevens kemerleri King Tonga Jr. ile birlikte tekrar kazandığında Los Aerios'a (Carlitos ve Hiram Tua)'ya kaybettiler. Stevens kemerleri Los Aerios'tan geri aldı 11 Haziran'da takım arkadaşı Abbad ile ve yeniden Thunder ve Lightning'e kaybettiler üçlü bir maçta. BJ ve Chicano vardı aynı zamanda bu maçın içinde. WWC'daki son maçı WWE ile kontrat imzalamadan önce Don Smith'e kaybettiği maç oldu.

WWE'ye Geri Dönüş

Florida Championship Wrestling (2010–2012)

14 Temmuz 2010'da Stevens WWE ile yeni bir kontrat imzaladı ve Damien Sandow adını aldı. FCW'Ya yollandı ve 3 Aralık'ta Florida Tag Team kemerlerini kazandılar Titus O'Neil ile birlikte. Xavier Woods ve Mason Ryan'ı yendielr bu maçta. Kemerleri Richie Steamboat ve Seth Rollins'e kaybettiler 25 Mart 2011'de. Kemeri kaybettikten sonra Sandow O'Neil'e ihanet etti v Lucky Cannon grubuna katıldı. Daha sonralarda FCW 15 kemerini kazandı Sandow. 13 Ocak 2012'de FCW 15 kemerini Richie Steamboat'a kaybetti yani WWE'ye gelişine pek süre kalmamıştı artık.
[Resim: 350px-Damien_Sandow_Pedigreed_by_HHH.jpg]
The Intellectual Savior of the Masses (2012–Günümüz)


6 Nisan 2012 Smackdown şovunda Sandow yeni gimmicki ile WWE'de debut yaptı. Ringdeki debutu ise 4 Mayıs'taki Smackdown şovunda oldu ve Derrick Bateman ile karşılaşacaktı ama güreşmeyi reddetti. 18 Mayıs'taki şovda ise Yoshi Tatsu ile güreşmeyi reddetti. Yoshi onu zorlayınca Sandow ona saldırdı. 25 Mayıs'taki Smackdown'da Sandow Tatsu'yu yendi debut maçında. Sandow daha sonraki hafta Ezekiel Jackson ile güreşmeyi reddetti ama Zeke onu zorladı. Sandow maçı kazanmasını bildi. 8 Haziran Smackdown'da Sandow Hornswoggle'a saldırdı, Jim Ross'un taklidini yaptı ama Tyson Kidd ona müdahale etti. Sandow ertesi hafta Tyson Kidd'i mağlup etti.
[Resim: RAW_1017_Photo_132_crop_north.jpg?w=340&...p;amp;q=75]
29 Haziran Smackdown'da Sandow Zack Ryder'ı yendi ve World Heavyweight Championship MitB maçına girmeye hak kazandı ama Dolph Ziggler maçı kazanan taraf oldu. RAW 1000'de Sandow DX'e karşı geldi ve onlara karşı bir promo kesti ama DX Sandow'ın canına okudu. Brodus Clay ile feuda girdi Sandow 30 Temmuz'daki RAW'da. Clay'e saldırdı. Sonraki hafta Sandow Clay'e tekrar saldırdı ayarlanan maçlarından önce. Sandow en sonunda Clay ile 20 Ağustos RAW'da yüzleşti ve roll-up ile kazandı ama maçtan sonra saldırıya uğradı. 31 Ağustos Smackdown'da Sandow ilk yenilgisini WHC sahibi Sheamus'tan aldı.


Sandow sonraki günlerde Cody Rhodes ile takım oldu ve takım şampiyonlar Daniel Bryan ve Kane'e saldırdılar. 24 Eylül RAW'da sonraki şampiyon olmak için yemin ettiler. Rhodes Scholars Tag Team Championship turnuvasına girdi takım olarak ve Usos'u yendi. Sandow'ın yenilmezlik serisi 1 Ekim RAW'da tekrar Sheamus tarafından bitirildi. Sonraki hafta Rhodes Scholars Santino ve Zack Ryder'ı yendi. Finale çıktılar böylece. Rey Mysterio ve Sin Cara'yı da yenerek kemerler için bir numaralı aday oldular. Hell in a Cell'de fırsatlarını kullandılar ama diskalifiye ile kazandıkları için kemerleri alamadılar.

Yeni bir şans kazandılar kemerler için 14 Kasım Main Event'te ama Hell NO onları yendi. Maç sırasında Rhodes sakatlandı. 23 Kasım Smackdown'da Kofi Kingston'a yenildi Sandow IC Belt için yapılan maçta. Sandow ve Rhodes 10 Aralık RAW'da tekrar birleştiler ve Epico & Primo, Darren Young & Titus O'Neil ve Usos takımlarını yendiler dörtlü bir eleme maçında. Rey Mysterio ve Sin Cara ile yüzleşmeye hak kazandılar TLC'de ve maçın türü Tables Match'ti kazanan TTC içim maça çıkacaktı. Rhodes Scholars şansını tekrar denedi kemerler için Main Event şovunda ama yine yenildiler.
[Resim: Team+Rhodes+Scholars+y+The+Bella+Twins2.jpg]
7 Ocak 2013'te Rhodes Scholars Hell No'yu kemersiz bir maçta yendiler ve yeni bir fırsat kazandılar kemerler için. Rövanş 27 Ocak Royal Rumble'da oldu ama Rhodes Scholars yenilmeye devam etti. Smackdown'ın sonraki bölümünde Sandow ve Rhodes en iyi arkadaşlar olarak kalmaya devam ettiler ama Rhodes Scholars dağıldı. Ama Elimination Chamber şovunda tekrar birleştiler, birleştiklerine pişman oldular çünkü Brodus Clay ve Tensai onları yendi. Sandow ve Rhodes Bella Twins ile dolanmaya başladı daha sonra ve Tons of Funk ve The Funkadactyls ile feuda girdiler. 

Sekiz kişilik mixed-tag team maçı ayarlandı WM 29'da ama WWE'nin müthiş (!) zamanlaması yüzünden maç gerçekleşemedi. Maç sonraki RAW'da oldu ve Rhodes Scholars'ın takımı yenilgiden kaçamadı.


15 Mayıs NXT'de Sandow Big E Langston ile NXT kemeri için kapıştı ama doğal olarak yenildi. Smackdown'da Sheamus ile tekrar feud yaşamaya başladı. 16 Haziran'da Payback kick-off'ta Sandow Sheamus'a yenildi. Sonraki RAW'da Sandow ve Rhodes handicap match'de Sheamus'ı yendi. Bu çekişme Smackdown'da gerçekleşen Dublin Street Fight maçı ile devam etti ve bu da saçma sapan bir senaryo olarak tarihe geçti, yani Dublin'li adam bu maçı kaybedecek değildi herhalde.

14 Temmuz Money in the Bank PPV'unda Sandow WHC MitB maçına katıldı ve Cody Rhodes, Antonio Cesaro, Dean Ambrose, Fandango, Jack Swagger ve Wade Barrett gibi isimleri yenerek çantayı kazandı aynı zamanda takım arkadaşına da ihanet etti. Rhodes tam çantayı alacakken onu merdivenin üstünden attı. Sonraki RAW'da Rhodes Sandow'a saldırdı bu olaydan dolayı ve Rhodes Scholars tamamen dağıldı. 26 Temmuz Smackdown'da Rhodes Sandow'dan çantayı çaldı ve Gulf of Mexico'ya attı çantayı. Sandow çantayı kurtarmak için suya atladı ama daha sonra tek derdi kendini kurtarmak oldu Sandow'ın yüzme bilmiyordu çünkü.

[Resim: 20130808_SD_sandow_2.jpg]

5 Ağustos RAW'da Cody çantayı Sandow'a geri verdi ve çanta yosunla kaplanmış ve içindeki kontrat yırtık pırtıktı. Sandow daha sonra yeni bir Money in the Bank çantası yarattı. Bu çantanın yaratıldığı gece Sandow cash-in yapmak istedi ama Rhodes ona saldırdı ve cash-in başlamadan bitti. 18 Ağustos Summerslam'de Cody Sandow'ı yendi ve sonraki RAW'da da mağlup etti rakibini. Daha sonra Sandow Cody'ye bunları yaptığı için üzgün olduğunu söylerek face turn sinyalleri verdi fakat son iki şovda Rob Van Dam ile çıktığı maçlardan sonra bunun yanlış bir tahmin olduğunu anladık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder