12 Eylül 2013 Perşembe

Jay Bradley

[Resim: 220px-Jay_Bradley_Pro_Wrestler.jpg]


Tam Adı: Brad Bradley
Doğum Tarihi: 17 Kasım 1980
Doğum Yeri: DeKalb, Illinois
Finisher: Boom Stick (Lariat), Second City Slam (Rolling fireman's carry slam)

Kariyeri

WWE Öncesi

Bradley ilk antremanlarına Chicago'daki Steel Domain Wrestling'de başladı, CM Punk ve Colt Cabana'nın da o sırada antremanlarını devam ettirdikleri yerdi burası. Kullandığı tiroid ilaçları yüzünden bazen maç sırasında uyuya kaldığı oluyordu. WWE ile kontrat imzalamadan önce birkaç bağımsız kuruluşta daha bulundu ve WWE ile kontrat imzaladı.

World Wrestling Entertainment (2005-2009)

Ohio Valley Wrestling & Deep South Wrestling

WWE ile kontrat imzalayan Bradley'e "The Monster of the Midway" lakabı takıldı ve Bradley Jay adı ile Deep South Wrestling'e gönderildi. DSW'de üç kez Deep South Heavyweight Championship'i kazandı. RAW ve Smackdown'da dark matchlara çıktı. Birçok kez iyi reaksiyon aldı. WWE DSW ile ilişkilerini kestiğinde Ohio Valley Wrestling'e yollandı.

16 Mayıs'ta OVW'da Jay Bradley adında debut yaptı. Eski OVW Heavyweight şampiyonu Chet the Jett'i yendi. Triple Threat bir maçta Paul Burchill ile Idol Stevens'ı mağlup etti. Tarih 1 Haziran'ı gösteriyordu ve Jay Bradley yeni OVW Heavyweight şampiyonuydu. Böylece OVW ve DSW Heavyweight Championship kemerlerini kazanan ilk kişi oldu. 15 Haziran'da Idol Stevens'a karşı kemerini korudu.

27 Haziran'da çekilip 30 Haziran'da yayınlanan şovda kemeri Paul Burchill'e kaptırdı. 11-12 Ağustos'ta ve 1 Eylül'de RAW house showlarına çıktı. Bu şovlarda Hacksaw Jim Duggan'a karşı yenilgiler aldı. Aynı zamanda ağustos ayında D'Lo Brown ile Smackdown Live Event'inde karşılaştı. 19 Aralık'ta "Love Thy Neighbour" adıyla anılan dörtlü tag team maçını kazandı. Böylece OVW Heavyweight kemeri için bir kez daha şans elde etti.

Matt Sydal (Evan Bourne) ile bir feuda girdi. Sydal ve Charles Evans'ı Mike Kruel ile takım olarak yendi. Kısa süre sonra WWE'ye yükseldi.

Smackdown

Bradley 15 Ağustos 2008'de Smackdown'da "Ryan Braddock" adı ile debut yaptı fakat ilk maçını Big Show'a karşı nakavt ile kaybetti. Bundan bir gün önce FCW'da yeni ring adıyla bir kez daha güreşmişti. 22 Ağustos'ta, Unforgiven'da yapılacak olan WWE Championship Scramble maçına girecek son güreşçiyi seçmek için yapılan bir Battle Royal'a katıldı. Fakat Big Show onu eledi, sorun şu ki Big Show maçta değildi.

2 Eylül 2008 ECW'da Ricky Ortiz'e kaybetti. Braddock 19 Eylül'deki Smackdown şovunda Festus ile karşılaştı. Maça Jesse'nin karışması ile diskalifiye olan Festus maçı kaybetti ama Festus ve Jesse Braddock'u iyice benzettiler. Braddock bu maçtan sonra FCW'ya gönderildi ve 2009 yılında sözleşmesi feshedildi.

WWE Sonrası

Bağımsız Kuruluşlar (2009-2012)

Bradley WWE'den ayrıldıktan sonra All American Wrestling'e geçti. 28 Mart 2009'da Tyler Black (Seth Rollins), Chandler McClure ve Egotistico Fantastico (Robert Anthony) karşısında galip gelerek AAW Heavyweight Title'ı kazandı. Beş aylık reign'den sonra kemeri Jimmy Jacobs'a kaybetti. Full Impact Pro federasyonunda da güreştiği zamanlar oldu. 6 Haziran 2009'da debut maçında T.J Perkins'e yenildi.

2011'de Bradley Billy Corgan'ın güreş kuruluşu olan Resistance Pro'ya geçti. Debut maçında Icarus'u yendi. 2012 kasım ayında Bradley Extreme Rising kuruluşunun iPPV'u olan Remember November'da bir ECW original olan Christian York'u yendi.

Total Nonstop Action Wrestling ve OVW'ya Dönüş (2013-günümüz)

Gut Check ve Impact Wrestling

Bradley TNA'in Gut Check turnuvasına katıldı. Brian Cage'i yendi. 16 Mayıs 2013'te Bound for Glory serilerinin eleme maçlarından birince Christian York'u yendi.

Ohio Valley Wrestling'e Geri Dönüş

TNA Gut Check katılımından sonra OVW'ya geri döndü Bradley. Tommy Gunn'u yendi. Bradley daha sonra Rob Terry ile takım olup The Coalition takımıyla karşılaştı. Coalition takımının diğer üyeleri maça karışınca DQ ile kazandılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder