12 Eylül 2013 Perşembe

The Hart Dynasty

[Resim: 300px-Hart_Dynasty2.jpg]


Üyeler: David Hart Smith, Tyson Kidd, Natalya, Teddy Hart, Ted DiBiase, Bret Hart

World Wrestling Entertainment

Florida Championship Wrestling (2007-2009)

2007 yılında WWE Florida Championship Wrestling ile anlaşınca TJ Wilson, David Hart Smith ve Nattie Neidhart "Next Generation Hart Foundation" olarak tanımlandırdıkları "Hart Dynasty"yi kurdular. Sonradan bu takıma Teddy Hart ve Ted DiBiase Jr. da katıldı. 26 Haziran 2007'deki FCW şovunda David Hart Smith 21 kişilik bir Battle Royal kazandı ve federasyonun ilk Southern Heavyweight şampiyonu oldu.

Planlar bu stable'ın ana roster'a çıkarılması yönündeydi ama Teddy Hart'ın kontratı ekim ayında feshedilince planlar suya düştü. Hart Smith kemerini kaybedince DH Smith ve Ted DiBiase RAW'a, Natalya Smackdown'a yollandı. Next Generation Hart Foundation dağıldı böylece. DH Smith daha sonra Smackdown'a draft edildi ama daha debut bile yapmadan FCW'ya yollandı.

FCW'da TJ Wilson (Tyson Kidd) ile birlikte Joe Hennig (Curtis Axel) ve Heath Slater'ı yenerek FCW Tag Team kemerlerini kazandılar. 11 Aralık tarihine kadar kemerleri taşıdılar fakat Tyler Reks ve Johnny Curtis (Fandango) kemerleri onlardan aldı. Kemerleri kaybettikten sonra Natalya, DH Smith ve TJ Wilson veya yeni adıyla Tyson Kidd ECW'ya yükseltildi.

Ana Roster (2009-2010)

Natalya ve Smith Supplemental Draft'te ECW'ya gönderildiler. 12 Mayıs 2009 ECW'da David Hart Smith Tyson Kidd'in Finlay ile yaptığı maça karıştı. The Hart Triology adını aldılar. Smith daha sonra Finlay'i yenerek grupla beraber debutunu yaptı. Üçe iki bir handicap match'ta Hart Dynasty ve Jack Swagger, Christian ve Tommy Dreamer'ı yendi. 9 Haziran 2009'da Tyson Kidd ve David Hart Smith Christian ve Swagger'ı yenerek bir tag team maçına çıktılar ilk kez.

29 Haziran'da Smackdown'a yollandılar ve ilk maçlarında Cryme Tyme karşısında yenildiler. PPV debutlarını Bragging Rights'taki 14 kişilik tag team maçında yaptılar ve Smackdown takımının kazanmasında büyük rol oynadılar. Unified WWE Tag Team Championship için DX ile karşılaştılar ama kaybettiler.

28 Mart 2010 Wrestlemania 26'daki Bret Hart vs. Vince McMahon maçında sözde Vince'in tarafında yer aldılar ama maç sırasında bir Hart Attack ile sağlam bir dayak attılar Vince'e. Maçı Bret Hart'ın kazanmasında büyük rol oynadılar ve face turn geçirdiler. ShoMiz'i RAW şovunda non-title bir maçta yendiler.

Extreme Rules'ta Tag Team kemerleri için #1 Contender oldular. Kazandıkları maç bit Gauntlet maçıydı. Ertesi RAW'da ShoMiz'i yendiler ve yeni Unified WWE Tag Team şampiyonları oldular. Sonraki gün Supplemental Draft'te resmi olarak RAW güreşçisi oldular. 10 Mayıs günü Tyson Kidd The Miz'i yendi ve The Miz Hart Dynasty üyelerinden birini seçerek United States kemeri için maça çıkmak zorunda kaldı. Miz Bret Hart'ı seçti.

Bret Hart Miz'i Hart Dynasty'nin yardımlarıyla yendi. Over the Limit'te The Miz ve Jericho'yu yendi Hart Dynasty ve kemerlerini korudular. 24 Mayıs 2010'da Bret Hart yeni RAW GM'i ilan edildi ve USC boşa çıktı. Aynı gece Hart Dynasty, Usos ve Tamina ile bir kavga yaşadı. Fatal-4-Way PPV'unda altılı tag maçı yapıldı ve Natalya Tamina'yı tuş ederek takımına maçı kazandırdı.

PPV ardındaki RAW'da Bret Hart GM'likten kovuldu. Sonraki ay Money in the Bank PPV'unda Hart Dynasty ile Usos tekrar karşılaştı. Yine Hart Dynasty galip gelen taraf oldu. 16 Ağuston 2010'da World Tag Team Championship emekli edildi ve Hart Dynasty son şampiyonlar oldu. Yerine yeni WWE Tag Team kemerleri geldi. 

Night of Champions'ta Tyson Kidd ve David Hart Smith kemerleri bir Tag Team Turnoil maçında Cody Rhodes ve Drew McIntyre'a kaybettiler. Kemer için yapılan rövanş maçında yine kaybedince Tyson Kidd David Hart Smith ile tartıştı ve kavga ettiler. 15 Kasım 2010'da Justin Gabriel ve Heath Slater karşısında bir maça çıktılar. Bu sefer Tyson Kidd takım arkadaşı ona tag verecekken tag'den kaçtı ve David Hart Smith'e güzel bir High Kick geçirerek maçı kaybetmelerini sağladı. Böylece heel turn geçirdi.

David Hart Smith Tyson Kidd'i bir Superstars şovunda yendi ve maçtan sonra el sıkışmak istedi. Tyson Kidd ona bir tokat attı ve ertesi RAW şovunda David Hart Smith'i yendi.

David Hart Smith'in kontratı 5 Ağustos 2011'de feshedilince takımın birbirleriyle hiçbir ilişkisi kalmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder