11 Eylül 2013 Çarşamba

The Headbangers




[Resim: 200px-Mosh%26thrash.jpg]Takım Adı: The Headbangers
Üyeler: Mosh & Thrasher

...

Başlangıç (1994-1996)

1990'ın başlarında hem Mosh hem Thrasher New Jersey'de Larry Sharpe tarafından eğitildi. Warrington ve Ruth (gerçekteki soyadları) 1994'te The Spiders olarak takım oldular NWA'de. ECW tecrübesi yaşadılar Haziran 1994'te. Axl Rotten ve Ian Rotten'e yenildiler. Sonraki yıl Tennessee'ye USWA'de güreşmek için gittiler yani WWF'in gelişimsel federasyonuna. 1995'te gimmicklerini Smokey Mountain Wrestling'de Headbangers olarak değiştirdiler. Sloganları ise "Gerçek adamlar etek giyer" idi. (WHAT?)

SMW Takım kemerlerini kazandılar ve Tag Team Division'u domine ettiler. Aralık 1995'te WWF'te Spiders adıyla debut yaptılar ve jobber bir takım oldular. Ocak 1996 Monday Night RAW'da Smoking Guns'a karşı World Tag Team Title için fırsat elde ettiler ama yenildiler. USWA'e geri döndüler.

WWF

1996-1998

24 Kasım 1996'da Superstars şovunda Headbangers gimmicki ile debut yaptılar ve Alex Porteau ile Aldo Montoya'yı yendiler. Bundan kısa bir süre sonra Flying Nuns'taki Sister Angelice ve Mother Smucker gibi giyinmeye başladılar. Shotgun Saturday Night'ın bir bölümünde Brother Love, Nuns'ın menajeri olarak göründü. Nuns The Godwinns'i yendikten sonra Love takımın adını Sisters of Love yaptı.

Bu gimmick pek uzun ömürlü olmadı ama etek giymeye devam ettiler Headbangers gimmickine döndükleri zaman. Ocak 1997 idi bu arada tarih. Sonrasında "Gerçek adamlar etek giyer" yazan bir tişört giymeye başladılar. Bu zamanlarda yapılan bir röportajda Mosh kustu bu arada, pek de güzel bir an değildi.

1997 boyunca Headbangers The Godwinns ile feud yaşadı. Feudun sonunda kaybeden taraf oldular ama. Legion of Doom'a kafa tuttular sürpriz return maçlarında. Double Countout ile bitti maç. Wrestlemania 13'te Headbangers four-way elimination match'i kazandı ve WWF Takım kemerleri için maça çıkmaya hak kazandı.

Boştaki takım kemerlerini kazandılar Ground Zero: In Your House'da. Mosh ve Thrasher Godwinns'e Badd Blood: In Your House'da kaybetti kemerleri Ekim ayında. New Age Outlaws ile yüzleştiler. Sonraki yıl bu feud kemerli bir feuda dönüştü. Hem Mosh hem de Thrasher 1998 Royal Rumble'a katıldılar ve 10 dakikanın üstünde ringde kaldılar ama ikisi de elendiler. 17 Şubat 1998'de NWA Takım kemerlerini Rock 'n' Roll Express'ten aldılar. Quebecers ve Oddities ile feud yaşadılar yıl boyu ve ilk Maryland Championship takım şampiyonları oldular 18 Ağustosta.

1999-2000

1999 Royal Rumble'ına katılan ikiliden Thrasher dizinden sakatlandı ve Mosh da arka alanda Mabel tarafından saldırıya uğradı iki isim de TV'den uzak kaldı bir süre. Thrasher sakatlandığında Mosh Beaver Cleavage ve Chaz tarafından paketlendi adeta singles maçlarında. Senaryo icabı tutuklandı Sunday Night Heat'in bir bölümünde. Chaz'in bir maçında Glenn Ruth (Thrasher) göründü. Headbangers yeniden bir araya geldi. Dudley Boyz ve Mean Street Posse ile feuda girdiler ve feuda girdikleri rakipler gibi giyinmeye başladılar.

Mosh 2000 Royal Rumble'a tek başına katıldı. Headbanger takım olarak kalmaya devam etti ve aynı zamanda tekli maçlara da çıkıyorlardı. WM 2000'deki Hardcore Battle Royal'A katıldılar Thrasher kemeri 43 saniyeliğine kazandı. Takım Too Cool ve T & A gibileriyle çarpışmaya devam etti Temmuz 2000'e kadar. Altı yıl süren birlikteliklerinden sonra Mosh Chaz'in Lo Down takımına girdi.

Glenn Ruth WWF'ten Temmuz 2000'de kovuldu ve bağımsız güreş federasyonlarında güreşti emekli olmadan önce. Warrington da WWF'ten 2001 Temmuz'da kovuldu. Florida şovlarında gözükmeye başladı o da.

WWE'den Değerlendirme

Şirketten ayrıldıktan yıllar sonra Headbangers WWE medyasından darbe niteliğinde bir değerlendirme aldı. WWE'nin bir yazısında zavallı takım şampiyonları olarak geçiyorlardı. Bunun dışında WWE'nin RAW'un 15. yılına özel çıkardığı magazin dergisinde WWE'de gereğinden fazla kalan isimlerin sıralandığı bir listede ikinci sıradaydılar. En sonunda pozitif bir tepki geldi, Where are they Now? serisinin bir bölümünde yer aldılar WWE.com'da.

Yeniden Birleşim

Mosh ve Thrasher bağımsız bir federasyonda 2011 yılında tekrar birleştiler. NWA Ring Warriors rosterının üyesi oldular. Mosh ve Thrasher Ring of Honor'ın bir PPV'u olan Best in the World'de göründüler. Maskeli bir takımdılar ve Guardians of Truth adını almışlardı. Truth Martini menajerleriydi. Briscoe Brothers'a kaybettiler. Daha sonra ikisi de maskelerini çıkardılar ve Headbangers gimmickine geri döndüler, hala da öyleler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder