12 Eylül 2013 Perşembe

Bart Gunn

[Resim: 220px-Smoking_Bart_Gunn_in_Birmingham.jpg]


Tam Adı: Mike Plotcheck
Doğum Tarihi: 27 Aralık 1963
Doğum Yeri: Titusville, Florida
Finisher: Barton Buster (Elevated Powerbomb)

Kariyeri 

World Wrestling Federation (1993-1999)

Bart Gunn veya Mike Plotcheck WWF'te Billy Gunn ile birlikte kurdukları The Smoking Guns takımı ile ünlüydü. Plotcheck, Gunn ile WWF Tag Team kemerlerini bir kavga edip ayrılmadan önce tam üç kez kazandı. 1996'daki bir Monday Night Raw'da kendisinin en yüksek profilli maçında Steve Austin'e yenildi.

Plotcheck "Bodacious Bart" adı altında "Bombastic" Bob Holly ile birlikte Midnight Express'i yeniden kurdu. 1998 yılında NWA Tag Team kemerlerini kısa bir süre tuttu bu takım.

1998'de Bart Gunn WWF'in shoot boxing turnuvası olan Brawl for All'a katıldı. İlk turda takım arkadaşı Bob Holly ile karşılaştı ve kazandı. Daha sonra Steve Williams'ı geçti. Yarı finalde The Godfather'ı, finalde de Bradshaw'ı yenerek turnuvanın galibi oldu.

Sonrasında Bart Gunn, Bob Holly ve Steve Williams ile feuda girdi. Wrestlemania 15'te WWF ağırsiklet bir boksör olan Eric "Butterbean" Esch ile Bart Gunn arasında bir Brawl for All maçı ayarladı ve Esch rakibini 30 saniye içinde nakavt etti. Bir süre sonra da Gunn ile WWF arasındaki bağlar kesildi.

All Japan Pro Wrestling (1998-2002)

WWF'ten ayrıldıktan sonra Bart Gunn All Japan Wrestling'de debut yaptı. Johnny Ace ile takım oldular ve World Strongest Tag Determination League'i sekiz puanla dördüncü sırada bitirdiler. Gunn, Johnny Ace'in gaijin (yabancı güreşçiler) stable'ı olan The Movement'a üye oldu. Ace ve Gunn Kenta Kobashi ve Jun Akiyama'yı yenerek AJPW Unified Tag Team şampiyonları oldular.

Bir buçuk ay boyunca kemerleri tuttular fakat NO FEAR'da kemeri kaybettiler. Bu kemer kaybından sonra Plotcheck, Bart Gunn adını kullanmayı bıraktı ve Mike Barton adıyla güreşmeye başladı. 1999'da Barton ve Ace World's Strongest Tag Determination League'i dokuz puanla beşinci bitirdiler.

2000 yılının ilkbaharında Barton Champion Carnival'a katıldı. İlk turu başarıyla geçti fakat ikinci turda turnuva dışına itildi. Daha sonra Johnny Ace ile boşta bulunan AJPW Tag Team kemerleri için yapılan turnuvaya katıldılar. İlk turda elendiler ve elendikleri takım olan The Holy Demon Army turnuvayı kazandı. Ace daha sonralarda emekli oldu ve AJPW'den ayrıldı. WCW ve daha sonra WWF'te masa başı işlerine başladı.

Barton Jim Steele ile bir takım kurdu. 2000 yılının Ekim ayında AJPW Triple Crown Championship turnuvasına katıldı. İlk turda elendi tekrar. Kasım ayında World's Strongest Tag Determination League turnuvasına katılan Barton ve Steele on puanla dördüncü sırayı aldılar.

2 Ocak 2001'de Barton geleneksel 2 Ocak Korakuen Hall Battle Royal'ı kazandı. 2001'de tekrar Champion Carnival'a girdi. 13 puan ile beşinci sırayı aldı. Barton ve Steele 2001'de G1 Tag League'e girdiler ama finalde kaybettiler. Barton 2002 yılında da Champion Carnival'e katıldı ve finallere kaldı ama yine kazanmayı başaramadı. 20 Temmuz'da Barton ve Steele The Stan Hansen Cup Four Way'i kazandılar.

30 Ağustos'ta Barton ve Steele Kronik takımı ile karşı karşıya geldiler ve bu maçta Tag Team kemerleri ortadaydı fakat yine kaybettiler. Sonralarda iki isim de AJPW'den ayrıldı.

New Japan Pro Wrestling (2002-2004)

Barton ve Steele AJPW'den ayrıldıktan sonra NJPW ile kontrat imzaladılar. Barton 2002 New Japan Triathlon Series'e katıldı. Steele ve Yuji Nagata ile takım oldular. Barton, Steele ve Nagata finale çıktılar ama Barton bir finalden daha eli boş döndü. Steele ve Barton sonralarda IWGP takım kemerleri için bir numaralı aday oldular ve kemerleri kazandılar fakat Steele sakatlandı.

Steele iyileştikten sonra tekrar Barton ile takım oldu. 2003'te G1 Tag League'e katıldılar. 21 Ekim'de IWGP takım kemerlerini kazanmaya yaklaştılar ama turnuvayı 6 puan ile beşinci bitirdiler. Barton 2004 bahar temizliğinde NJPW'den ayrıldı. 2003'te kısa bir TNA serüveni de yaşadı.

Mixed Martial Arts

Plotcheck MMA'de Rumble on the Rock'ta Wesley "Cabbage" Correira'yı 17 Temuuz 2006'da teknik nakavt ile yendi. İkinci ve son dövüşünde "The Punk" Minowa ile karşılaştı fakat oy birliği ile kaybetti.

WWE

Plotcheck, Bart Gunn adı ile RAW'un 15. yılı sebebiyle yapılan bir Battle Royal'a katıldı ama Steve Blackman tarafından elendi.

Kişisel Hayatı

Gunn veya Plotcheck 2011'den itibaren Florida'da bir elektrikçi olarak çalışıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder