12 Eylül 2013 Perşembe

Curt Hawkins

[Resim: 220px-Curt_Hawkins_April_2012.jpg]


Tam Adı: Brian Joseph Myers
Doğum Tarihi: 20 Nisan 1985
Doğum Yeri: Glen Cove, New York
Finisher: Heath Seeking Elbow, Laugh Riot, Taste of Pain

Güreş Kariyeri

WWE Öncesi

Myers 2004'te New York Wrestling Connection'da debut yaptı. 2005'te Brett Mathews (Zack Ryder) ile takım oldu. O sırada NYWC Tag Team şampiyonları olan Dickie Rodz ve Mason Raige'i DQ ile yendiler fakat doğal olarak kemerler el değiştirmedi. 4 Haziran'da yapılan rövanşı Myers ve Matthews kazandı ve takım şampiyonları oldular. Sonraki günlerde The Dead Presidents (Lo Lincoln ve Boog Washington) tarafından saldırıya uğradılar.

27 Ağustos 2005'te bu ekibe karşı kemerlerini kaybettiler. 23 Eylül 2005'te tekrar kemerler için üçlü bir tag team maçına girdiler fakat bu sefer Team Tremendous (Dan Barry ve Ken Scampi) kemerleri kazandı. 25 Ocak 2006'da bu ikili kemerleri Myers ve Matthews'a kaybetti. Kemerleri B.S Express takımına (Tony Burma ve Mike Spinelli) kaybettiler 23 Mart 2006'da.

World Wrestling Entertainment (2006-günümüz)

Deep South Wrestling - Ohio Valley Wrestling (2006-2007)

24 Şubat 2006'da WWE ile kontrat imzalayan Myers yeni ring adı olarak Brian Majors ismini kullandı. Yine NYWC'deki takım arkadaşı Bret Matthews ile çalıştı. Matthews'un yeni ring adı Brett Majors idi. Takımlarına "Majors Brothers" dediler. İki kez DSW Tag Team kemerlerini, sonra da OVW Southern Tag Team kemerlerini kazandılar

La Familia; Tag Team Champion (2007-2008)

Majors Brothers ana roster'a yükseldiklerinde "Majors" olarak kullandıkları isimlerini "Major" olarak değiştirdiler. WWE'deki ana roster kariyerlerine ECW'da başladılar ve hem singles hem de tag team maçlarının hepsini kazandılar. 17 Haziran 2007'de Supplemental Draft'ta Smackdown'a geçtiler. Chavo Guerrero ve Jamie Noble takımını yendiler. Tag Team kemerlerine contender seçmek için yapılan bir battle royal'ı kazandılar ve 9 Kasım 2007'de kemerler için maça çıksalar da MVP ve Matt Hardy onları yendi.

Armageddon'da tıpkı Edge gibi giyindiler ve Edge'in World Heavyweight Championship maçında onun rakibine saldırdılar. Böylece heel turn geçirmiş oldular. Major Brothers Vickie Guerrero ve Edge'in tanıdıkları olarak tanıtıldılar. Tarih bu sırada 21 Aralık 2007 idi. Bu olaylardan sonra Brian Major "Curt Hawkins", Brett Major ise "Zack Ryder" adını aldı. Spikerler tarafından "The Rated-R Entourage" olarak anıldılar.

20 Temmuz 2008'deki Great American Bash'te dörtlü bir takım maçında WWE Tag Team kemerlerini kazandılar. Maçın katılımcıları maçtan önce şampiyon olan John Morrison ve The Miz, Jesse ve Festus, Hornswoggle ve Finlay'di. Kemerleri kazanmalarıyla beraber en genç tag team şampiyonları olarak tarihe geçtiler. Summerslam'de Undertaker Edge'i senaryoda cehenneme yollayınca La Familia da sona ermiş gibi göründü. Derken 26 Eylül 2008'de Primo ve Carlito ile karşılaştılar. TV'de yayınlanan ilk kemer maçlarında kemerleri kaybettiler.

15 Nisan 2009'da Ryder ECW'ya draft olunca takım dağıldı.

Florida Championship Wrestling (2009-2010)

Curt Hawkins draftten sonra kendini geliştirmesi için FCW'ya yollandı. Debutunu Dawson Alexander (David Otunga) karşısında kaybederek yaptı. Sonraki haftalarda Hawkins sekiz kişilik bir Battle Royal'ı kazandı ve Justin Angle'ın (Justin Gabriel) FCW Heavyweight Championship kemerine #1 Contender oldu ama maçı kaybetti. The Dudebusters (Caylen Croft ve Trent Barreta) takımına katıldı. 

Kasım ayında Croft ile birlikte FCW Tag Team kemerlerini kazandılar. Croft ve Hawkins şampiyonken Barreta'nın da olduğu bir maçta takım kemerlerini The Freebirds'e karşı savundular. 14 Ocak 2010'da Croft ve Hawkins kemerleri The Fortunate Sons'a (Joe Hennig & Brett DiBiase) kaybettiler.

The Gatecrashers (2010)

Hawkins 4 Mayıs 2010'da Vance Archer ile takım olarak geri döndü ve iki yerel güreşçiyi bir dark match'ta yendiler. 13 Mayıs 2010'da TV debutlarını yaptılar ve Superstars şovunda yine iki yerel güreşçiyi yendiler. Maçtan sonra, Hawkins ve Archer 30 gün içerisinde bir etki yaratacağını belirten bir kontrat imzaladı. 21 Mayıs 2010'da yine bir squash maçı kazanarak Smackdown debutlarını yaptılar. Bir etki yaratma konusunu gerçeğe çevirmek için MVP ve Christian'a saldırdılar. 4 ve 11 Haziran 2010'da MVP ve Christian'ı yendiler.

Sonraki hafta  "The Gatecrashers" adını aldılar. Hem Archer hem Hawkins Fatal-4-Way PPV'unda WHC maçına katılacak dördüncü ismi seçmek için yapılan Battle Royal'a katıldılar. Hawkins son dörde kaldı ama maçın kazananı olan Rey Mysterio'ya elendi. 30 günlük kontratları bittiğinde yeni bir kontrat imzaladılar. 7 Ekim 2010'daki Superstars şovunda Archer Chris Masters'a yenilince Hawkins Archer'a saldırdı ve takımı dağıttı.

Hawkins sonraki hafta FCW'dan döndükten sonraki ilk tekli maçına çıktı ve Trent Barreta'yı yendi. 18 Kasım Superstars'da rakibine yenildi. Sonraki hafta yapılan rövanşta Barreta'yı tekrar yendi ve Barreta'nın galibiyetinin şans eseri olduğunu iddia etti. 9 Aralık Superstars'da Barreta Hawkins'i yendi ve feud bitti.

Tyler Reks ile Tag Team (2011-2012)

26 Nisan 2011'de Curt Hawkins RAW'a draft oldu. Zack Ryder ile Superstars'ta tekrar birleştiler ve Vladimir Kozlov - Santino Marella ikilisiyle karşılaştılar. 26 Mayıs 2011'de Hawkins JTG'yi yenerek return gerçekleştirdikten sonra 8 Eylül'deki şovda Tyler Reks ile takım olup Percy Watson ve Titus O'Neil'i yendiler. Hawkins ve Reks NXT'nin beşinci sezonuna Uso kardeşlere saldırarak katıldılar. Tarih 27 Eylül 2011'di. 

Sonraki iki hafta bu iki takım karşı karşıya geldiler. İlk maçı Hawkins ve Reks kazandı fakat ikinci maçı Usos galibiyetle bitirdi. Ekim ayında Hawkins ayak bileğini kırdı ve koltuk değnekleriyle yürüyecek duruma geldi. Ancak yine de ringe koltuk değnekleriyle çıktı. Hawkins ve Reks 22 Aralık 2011'de Air Boom'a karşı bir non-title match kaybettiler. 9 Ocak 2012'de Hawkins RAW'da debut yaptı ama Brodus Clay onu yendi.

Aralık 2011'de Trent Barreta ve Yoshi Tatsu ile feuda girdiler. 18 Ocak'taki NXT'de Hawkins ve Reks, Yoshi ve Trent Barreta'yı yendiler.

Matt Striker bir NXT yayınında Hawkins ve Reks'ten sorun yaratan tipler olarak bahsedince sağlam bir dayak yedi. Striker bunu William Regal'e şikayet etti. William Regal onları bir düzene sokmak için sert tavırlar gösterdi. Striker sonraki hafta Johnny Curtis ve Maxine tarafından kloroform ile uyutuldu ve bilinmeyen kişiler tarafından kaçırıldı ki sonralarda bu kişilerin Hawkins ve Reks olduğu ortaya çıktı. 

Hawkins ve Reks için üzücü, Striker için sevindirici bir olay gerçekleşti ve Derrick Bateman ile Kaitlyn Stiker'ı kurtardı. Striker sonraki hafta Hawkins ve Reks'in onu kaçırmasıyla ilgili konuştu. William Regal Reks ve Hawkins arasında bir maç ayarladı ve kaybeden kovulacaktı. Reks maçı sözde kazandı ama William Regal iki ismi de kovdu.

9 Mayıs 2012'de John Laurinaitis iki ismi de işe geri aldı. Hawkins ve Reks bunun üzerine 21 Mayıs'taki RAW şovunda John Cena'ya saldırdılar. Yani kısaca Laurinaitis'e yardım etmeye başladılar. Laurinaitis No Way Out'ta işini kaybedince Hawkins ve Reks'in onunla ilişiği kesildi. Hawkins ve Reks NXT'nin son sezonunda Percy Watson ve Derrick Bateman'ı yendi. 

Hawkins ve Reks Ryback ile feuda girdi. Hem Hawkins hem Reks iki hafta üst üste Smackdown'da Ryback'e karşı tekli maçlarda kaybettiler. Money in the Bank PPV'unda Ryback ikisini de bir handicap match'te yendi. RAW 1000'de Kane'e saldıran ekip arasındaydılar ama Undertaker geri döndü ve onları ringden temizledi. 6 Ağustos 2012'deki RAW'da Ryback'e tekrar kaybettiler. Booker T'nin isteği üzerine striptizci olarak tekrar debut yaptılar Smackdown'da ve jobber bir tag team olarak kaldılar.

Tekli Maçlara Geri Dönüş (2012-günümüz)

Bu yeni debuttan bir hafta sonra Tyler Reks WWE'den ayrıldı. Hawkins de menisküslerinden sakatlandığını duyurdu. 21 Ocak 2013'te yani Royal Rumble 2013'ten önceki son RAW'da kısa saçlı bir Curt Hawkins gördük. Geri dönüş maçını 9 Şubat 2013'te Justin Gabriel'e karşı Saturday Morning Slam'de yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder